teisipäev, 22. märts 2011

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2010- Heidi Kakko

Heidi on JCI Toompea liige alates 2002 aastast, millest praktiliselt pole möödunud ükski aasta ilma erinevate oluliste ametikohtadeta - alati valmis kaasalööma ja aitama. Heidi erinevad ametikohad on olnud: JCI Toompea EVP, PRES ja IPP, JCI Estonia TOYP DIR, Auhinna DIR, VP B&C, AK2010 DP DIR. Ja seda kõike vastutusrikka töö (Heidi on Arengufondi Investeeringute Juht) ja 2 toreda poja kõrvalt.





Toetus JCI Toompeale ja - Estoniale
2010 aastal võttis Heidi koos kojaga enda õlule korraldada Eesti koja kõige tähtsam ja olulisem üritus – JCI Estonia Aastakonverents. Ja see ei olnud ainus üritus, mille korraldamisel Heidi kaasa lõi. Heidi oli suureks abiks ka JCI Toompea Tervisekonverentsi läbiviimisel. Tundub, et kõik, mis Heidi ette võtab õnnestub tal suurepäraselt.

JCI Estonia Aastakonverentsist kujunes tänu Heidi eestvedamisele suurepärane üritus. Konverentsil oli rekordarv külastajaid, esinejaid ja täiesti uusi inimesi ka väljaspoolt JCI-d. Heidi kõige tugevamateks külgedeks on läbirääkimiste oskus ja oma seisukohti ratsionaalselt ning põhjalikult esitada. Tänu sellele on Heidi nii Eesti, kui ka Toompea kojale väga oluline ja väärtuslik liige tuues kodalasteni oma suurepäraste oskustega uusi võimalusi.

Liikmete juurdekasv
JCI Estonia Aastakonverentsil 2010 oli rekordarv külastajaid. Nii nagu Eesti koja president Hanno Jarvet oma avakõnes tõdes: “Siin saalis on nii palju uusi inimesi väljaspoolt koda, just see on ka põhjus, miks teid täna siin nii palju on.” Uued huvitavad ja arendavad üritused on suurepärane võimalus uute inimeste kaasamiseks, nendes jci tegemiste vastu huvi äratamiseks.
Nii Toompea kui ka Eesti koda sai tänu aastakonverentsile juurde nii mõnegi tegusa huvilise ja tulevase liikme.

Juhitud koolituse ja täienduse programmid
Kogu aktiivse suurprojekti vedamise kõrval jõudis Heidi valmistada ette ka JCI Estonia Aastakonverentsil uuenduslikku, JCI oma liikmetest esindatud paneeldiskussiooni ja seda ka edukalt läbi viia. Tänu Heidi initsiatiivile ja väga hästi ettevalmistatud küsimustele läks paneel kiiresti käima ja andis konverentsile olulise lisaväärtuse.


Toetus JCI avalikule mainele
JCI Eesti Aastakonverents 2010 raames andis Heidi intrevjuu Vikerraadiole. Samamoodi kajastas seda üritust ka ajakiri Director kahes numbris ja osalejad oma blogides ning erinevates suhtlusportaalides. Kõik see suurendab JCI tuntust Eestis ja aitab laiemal ringil inimestel koja tegevusega kursis olla. Suurepäraselt korraldatud üritus on kindlasti hea põhjus laialdaseks kajasta-miseks ja siin on Heidil väga suur roll.


JCI Toompea tunnustas Heidit kui JCI Toompea Parim Liige 2010 ning tema korraldatud JCI Estonia Aastakonverents pälvis tiitli kui JCI Toompea Magnet 2010, kuna see üritus aitas kaasa nii Toompea kui ka Eesti koja tuntuse suurendamisele ja tõi kotta juurde uusi huvilisi ja liikmeid.


Oleks selliseid inimesi nagu Heidi kojas ainult rohkem, meie jaoks on ta täiesti asendamatu!

JCI Toompea

1 kommentaar:

Ingelise Israel ütles ...

Müts maha! Suured kummardused ja kallistused!
Mul on tõeline rõõm ja au, et Heidi meiega on!

Super, et Heidit ka Eesti teised kojad tunnustasid, valides ta JCI Estonia parimaks liikmeks!!

Siki