pühapäev, 25. aprill 2010

JCI Toompea huviliste õhtu

 

22. aprillil 2010 toimus JCI Toompea huviliste õhtu. Kogunesime meie koja huvilise Terje mugavasse ja hubasesse koju igaühel kaasas väikse snäkk. Kui kõik asjaosalised olid mugavalt teetassi taha pugenud, siis alustasime.

Rääkisime sellest, milline on 2005. aastal kinnitatud korporatsiooni graafikale vastav JCI logo

clip_image002

ja milline slogan

clip_image004

Milline on struktuur ja millised ametikohad

clip_image006

Kus piirkonnas asub Eesti, kes on meie „järelvaataja“

clip_image008

Milline on Eesti koja kui rahvuskoja struktuur ja kes on meie koja kuraator

clip_image010

Ning kes ja mis on JCI Toompea

clip_image012

Tutvusime JCI lõputuna tunduvate lühenditega nagu VP, EVP, IPP jne, jne, jne …. Vaatasime üle, kui kaugele JCI ametipostile on jõudnud eestlased Siiri Odrats (Koni) ja Liina Joller.

Tutvusime Eesti kodadega, rääkisime põhjustest, miks kojad lõpetavad tegevuse, millised on suurte ja väikeste kodade erinevused. Rääkisime Toompea koja ajaloost ja sellest miks on koja nimi just „Toompea“. Kuidas toimub koja juhtimine ja kellest koosneb koja liikmeskond. Peatusime ka tulevastel üritustel, et uued huvilised saaks kohe käed külge lüüa.

Selgus ka see, et kojasisene keel tahab teinekord tõlkimist. Rääkimata eespool toodud lühenditest võib teinekord segadust tekitada ka sõna „regima“ (registreerima). Tagasisidena oli hea meel selle üle, et see huviliste õhtu oli hea vundament arusaamaks koja struktuurist, ametipostidest ja ajaloost.

Tänud Terjele sooja ja südamliku vastuvõtu eest, Jutale ning Kadrile hea seltskonna eest ning Signele asjakohaste kommentaaride eest.

Kommentaare ei ole: