teisipäev, 27. aprill 2010

E-koja 10. juubel: Unelmate pulmad

23.-25.aprillil pidas E-koda oma 10. juubelit stiilipeoga “Unelma pulmad”, kus (peaaegu;) kõik naised olid pruudid ja mehed peigmehed! Kokku tuli ca 60 e-kodalast ja nende sõpra! Ka meie koda oli kenasti esindatud Kadi, Marti, Priidu, Kaido, Ando ja minu näol.

Pulmad algasid juba eelõhtul traditsiooniliste poissmeeste- ja tüdrukuteõhtuga.
Mina seal ei käinud (olin ühel teisel tantsuõhtul), aga Kadi sõnul oli olnud väga vahva ja kõrvalt vaadates oli tegu tõesti suurepäraselt korraldatud tüdrukuteõhtuga! See algas stripaeroobikaga, meisterdati endale pruudikimpe ja seejärel “annetati” Vanalinnas viina ning võeti selle eest „annetusi“ vastu. Õhtu jätkus Venus clubis, kus pruudid said nautida parima showbaarmani, 3-kordse maailmameistri Danilo Oribe oskusi :)
Väge lahee! :)

pruudid2 pruudid õues


Pulmade peasündmus algas laupäeval kell 15:00 Vabaduse väljakul, kus Vabadussõja risti all pani pulmaisa Erlend paari ca 25 jcikast pruudi ja peigmehe! Kuna pruute oli natuke rohkem kui peigmehi, siis kaks peigmeest said endale kogunisti kaks naist korraga :)

355207t54h1649
e-koja pulmad

Paarid loodud, külastasime Russalkat, kus pruudid lugesid oma vande ja ütlesid lahti oma varasematest suhetest (huvitav, et peigmehed seda ei teinud?:-)) ning lubasid olla headeks abikaasadeks… kuni südaööni :)).

Seejärel tegime pilti Õnnepalee ees ja sõitsime pikas ja lõbusas pulmarongis peopaika, Nõva lähistele Pedasele. Linnast välja sõites tuli korra ka peatus teha, sest GenSec Merike koos abilistega oli JCI-plaguga teele pulmavärava tõmmanud:)), nagu ühe korralikule pulmale kohane!

max1509

Kohapeal sai peale maitsvat kõhukinnitust ja Andra Olmi huvitavat minikoolitust abielu varalistest suhetest nautida e-Koja big bandi ja tantsu. Tähelepanuväärne oli, et paarid püsisid kenasti koos, tantsiti ikka oma (loositud) abikaasadega ja erilist “üleaisalöömist” märgata ei olnud :))

Ekoja pulm


Südaöö paiku sai lahti lõigatud ka suur pulmatort. Iga pruutpaar sai selle koos lahti lõigata, nagu Eesti Koja esipaar seda parasjagu alloleval pildil ette näitab.

tort

Kuna pulmapidu oli tegelikult ikka sünnipäevapidu, siis pikka iga sooviti ja kingitusi jagati ikkagi E-kojale. Toompea koja poolt kinkisime neile roosa südamekujulise lauapeegli, mis ühelt poolt sümboliseerib meie 2010 aasta juhtmõtet “Tunne iseennast” - seda kes Sulle peeglist vastu vaatab ja teisalt viitab E-kodalaste rõõmsale (ja roosale) elustiilile. Meie soov neile oli: “Jääge iseendaks!”.

 

Pühapäeval oli kõigil vastabiellujatel võimalus osaleda Airi kasulik-praktilises pereteraapias. :)

 

Üritust kajastas muide fotoseeriaga ka Postimees Online, mille piltuudis oli veebis üleval juba selleks ajaks kui meie pulmapaika jõudsime :) Minu postituses toodud pildid on teinud kodalane Külliki Kesa. Rohkem näeb neid Facebookis E-koja lehel.

Väga vahva pidu oli – ja superlahe stiil, kuni detailideni hästi välja mängitud! Facebookis käivad juba spekulatsioonid järgmiste pidude stiilide osas – kas see võiks olla argipäev (lodevad telekat vaatavad õllepurkidega mehed ja taigna-ja juukserullidega naised, icc:)) või hoopis pulmad ja - matused :P

Pikka iga ja samasuguseid häid pidusid E-kojale!

Kommentaare ei ole: