laupäev, 15. märts 2008

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliiga 2007 nominent - Jimmy Karp


I.9: JCI Estonia Parim Noorliige 2007 nominent:
Jimmy Karp

Esitaja: JCI Toompea

JCI Toompea kandidaat alates Veebruar 2007 ja liige alates Juuni 2007.


Mõeldud, tehtud! – võiks Jimmy kohta öelda. Jimmy positiivsus ning asjade algatamise ning ka ärategemise võime ilma suurema kisa-kärata ning hea läbisaamine teiste kodalastega, on Jimmyst teinud positiivse eeskuju teistele ja väga hinnatud sõbra ja kodalase JCI Toompeal.

Aktiivne osalemine JCI Toompea üritustel
Jimmy võttis 2007 aastal aktiivselt osa JCI Toompea üritustest. Ta oli sage külaline iganädalastel Kojalõunatel, kus ta hea huumori ja sõbraliku olekuga suutis alati meeldiva õhkkonna tekitada. Ning tema head ideed ning nõuanded olid igati abiks JCI Toompea 2007 aasta toimetamiste planeerimisel.

Heategevusele suunatud
Jimmy pole selline kodalane, kes vaid „fun´i“ taga ajab, ta algatas suurema kisa-kärata projekti, mille raames kasutatud arvutid said endale uue elu – Kiikla lastekodus, kes on pikaajaline JCI Toompea koostööpartner. Jimmy organiseeris arvutid, puhastas need ning seadistas vajaliku tarkvaraga, et Kiikla lastekodulastel oleks võimalus kohe arvuteid kasutama hakata. Närides läbi bürokraatia, mis sellise annetuse juures on meeletu, toimetas Jimmy arvutid kiiresti Kiiklale. Sama projekt sai ka JCI Toompea aastakonverentsil kojaliikmete poolt valitud aasta lemmikprojektiks ning sai pärjatud auhinnaga.

Aitas korraldada JCI Toompea Aastakonverentsi
JCI Toompea Aastakonverentsi korraldustiimis olid Jimmyl olulised ülesanded, mille täitmisega sai ta suurepäraselt hakkama: ta oli „Tantsud Tähtedega“ stiilis õhtuse ürituse õhtujuht, alias „Mart Sander“, osales „treening-klippide“ filmimisel näitlejana ning valmistas ka videoklipid võistlustantsude taustaks. Need olid väga menukad! Kes kohal käis, võis tõesti tõededa Jimmy professionaalsust klippide kokku miksimises, samuti ka hoogsalt ning humoorikalt, kuid stiilselt juhitud õhtut. Jimmi tehtud videoklippe saab näha siit (alajaotus „Võistluskipid“): http://groups.google.com/group/jci-toompea/web/videoarhiiv

Kõige imekspandavam on see, et suvel 2007 sai ka Jimmy isaks, mis ei seganud tal oma nappi ajanatukest siiski ka kojale jagada. Ning seda väga silmapaistvalt teiste kodalaste arvates.

Nagu sellest kõigest oleks veel vähe, andis Jimmy 2007 aasta lõpus nõusoleku JCI Estonia juhatuses vastu võtta üks kardetavam ametikoht aastaks 2008 – JCI Estonia internetidirektor! Tundes Jimmyt, teame et tema peale saab loota ning väga temalik „mõeldud, tehtud!“ annab kindlustunde, et aastal 2008 saab ka lõpuks JCI Estonia web valmis


Kadi Maldur
President 2008
JCI Toompea

Kommentaare ei ole: