laupäev, 19. oktoober 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Kohalike Kodade Koostööprojekt 2019 nominent - Eggstravaganza Party


Auhinnaalbum: A7 – JCI Estonia Parim Kohalike Kodade Koostööprojekt
Esitajad: JCI e-Koda ja JCI Toompea 

Eggstravaganza Party

Kui e-Koda üks kord oma sünnipäevapidu planeerima hakkas, oli Toompea koda e-Koja sünnipäeva kuupäeva juba ära broneerinud…
Kuivõrd selle aasta üheks võtmesõnaks on koostöö, otsustasid kojad oma jõud ühendada, sest teate, mis juhtub, kui e-Koda ja Toompea oma peod ühendavad? Midagi üsna eggstravagantset, selles võis kindel olla! 
Ja nii sündiski Eggstravaganza Party – JCI Toompea ja JCI e-Koja rõõmsas koostöös, kus vastastikku võeti tuld teineteise hulludest ideedest. Tulemuseks oli meeleolukas pidu, mis ühendas endas ekstravagantsust, munadepühasid ja e-Koja sünnipäeva.

e-Kojale traditsiooniliselt mulli voolas ojadena ja lisaks võeti mõõtu täidetud munade manustamises.
Toompea koja tüdrukud olid kõvasti vaeva näinud dekoratsioonidega, et kõigile ikka üheselt arusaadav oleks, kuhu nad ennast mässinud olid. Muss oli siuke, mis võttis puusa nõksuma ka kõige rangjalgsemal jci-kal ning ainus programmiline tegevus oli e-Kojaga sünnipäeva pokaalide kokku löömine!
Ürituse eesmärk oli üllas – et kõik JCI Maailmakongressi toimumise nimel kõvasti tööd tegevad kodalased saaks end vabaks lasta ning lubada enda igapäevaelus varjatud alias’e peole.
Jaa, ja dresscode oli meil ka. Peo teema võimaldas kõigil tulla peole oma pööraseimas kostüümis – nimelt tuli riietuda nii, nagu keegi veel kunagi varem kodust välja polnud julgenud tulla (eeldusel, et midagi pidi siiski seljas olema). Mida eggstravagantsem, seda parem ;)
Tundus, et lõõgastust vajasid paljud kodalased – ürituse  osalus ületas kõik ootused. Kutset  olid kuulda võtnud ligi 40 JCI-kat e-Kojast, Toompealt, Tallinna kojast ning ka kaugemad külalised Rakverest, Tartust ja Toomemäelt jõudsid kohale hetkeks lipsu lõdvemaks laskma. Sellistele üritustele jõudmiseks on lihtsalt inimeste motivatsioon kõrge ☺
Aga ega me ainult pidu ei pannud – lõime ürituse käigus ka väärtust JCI Estoniale, seega oli pidu ka tulemuslik: õhtu jooksul filmiti üles JCI Maailmakongress 2019 promovideo näitamaks, kuidas eestlased pidutseda oskavad. Kaamera taga oli Matt Chastain isiklikult JCI peakorterist.
Eggstravaganza Party abil aitasime kaasa paremale töö- ja eraelu tasakaalule (toetab ÜRO ülemaailmset säästva arengu eesmärki nr 3 „Tervis ja heaolu“) ning mitmekesisuse soodustamisele (toetab ÜRO ülemaailmset säästva arengu eesmärki nr 10 „Ebavõrdsuse vähenemine“).

Kommentaare ei ole: