kolmapäev, 11. oktoober 2017

JCI Toompea esimeste eestlastena JCI Regatil.

JCI Toompea tegi ajalugu ning osales esimeste eestlastena augustis Horvaatias toimunud JCI Regatil. Tegemist on juba mitmeid aastaid kestva traditsioonilise purjeregatiga ning sellel aastal osales 13 purjekat, millel igaühel seilas 8 vahvat JCI-kat üle Euroopa. JCI Toompeal avanes võimalus regatil osaleda tänu oma twinningkojale JCI Stockholmile, kes tegi pakkumise, millest lihtsalt ei saanud keelduda!



Merel oldi kokku 6 päeva, millest kolmel toimusid võistlused vapra kapteni Henrik Ödmani juhtimisel. Laeva nimeks oli Viking Ship, mis andis võimaluse tõelisteks viikingiteks kehastuda ning võitlesime endale välja pingereas tubli keskmise koha. Igal õhtul peatuti erinevas sadamas ning külastati armsaid ajaloolisi linnu ning külasid. Õhtud olid sisustatud JCI-le iseloomuliku parima meelelahutusega, meile olid välja valitud parimad söögikohad parima programmiga (ekskursioonid, oksjon, after- ja afterafterpartyd). Saime rohkelt päikest, merd, ujumist ja lahedat seltskonda. Seltskonna moodustasid peamiselt hollandlased, kes on ka regati korraldajad ning sakslased, kuid oma purjekaga olid väljas ka skandinaavlased ning isegi türklased.
Paljud osalesid regatil juba mitmendat korda ning seda tahaksin teha ka mina! Kas 2018 oleme väljas eestlaste paadiga? Loe 2018. aasta regati kohta lähemalt siit

Kommentaare ei ole: