laupäev, 8. aprill 2017

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2016 nominent Anna-Mari Oomer

AUHINNA ALBUM B5 JCI Estonia Aasta Liige
Nominent: Anna-Mari Oomer
Esitaja: JCI Toompea

Anna-Mari astus ametlikult JCI Toompea liikmeks aastal 2014. Anna-Mari on algusest peale olnud äärmiselt  aktiivne erinevatest koja üritustest osa võttes ning alati oma nõu ja jõuga toeks olnud erinevate projektide tegemisel. Eriti südamelähedane teema on talle meie koja  jätkusuutlikus ehk juurdekasv.



Toetus oma Kojale
Esimene asi mis Anna-Mariga meenub on, et ta on alati kohal! Olgu siis tegu JCI Toompea koja üritusega või mõne teise koja sündmusega. Anna-Mari on alati valmis JCI Toompea koda esindama ning omasid toetama, kas siis üritusest osa võttes või taustajõuna abistades. Seetõttu pole ka  imestada, et Toompea koja liikmed Anna- Marile JCI Toompea Parima esindaja 2016 tiitli andsid. Lisaks JCI Toompea esindamisele oli Anna-Mari 2016. aastal abiks JCI Toompea 25. aasta sünnipäevapidustuste ja JCI Aastakonverents 2016 korraldamisel.

Juurdekasv Kojas - Anna-Mari on läbi aastate JCI Toompea kotta toonud suure arvu liikmeid ja liikmekandidaate. Tema panus Toompea koja juurdekasvule on olnud hindamatu! Ka 2016. aastal ühines tänu Anna- Marile kojaga uus huviline, kes juba 2017. aasta alguses  liikmekandidaadiks astus.


Initsiatiiv ja uuendused - Kuna Anna- Mari on JCI Toompea üks aktiivsemaid liikmeid,  siis on ta osalenud paljude projektiideede ajurünnakutel ning sellega oma panuse uute ja innovaatiliste ideede leidmisele andnud. Anna- Mari on tihtipeale erinevate koja tegevuste algataja ning aitab rahvast kokku tuua. 2016. aastal oli ta abiks COC Akadeemias ning võttis osa projektist  Ettevõtluse alused Tallinna Inglise Kolledžis.

Kommentaare ei ole: