neljapäev, 10. november 2016

Kes on tubli ja andekas JCI Toompea president Valeria Stulova?

Šarmantne pealinnapreili ja ettevõtjate edujuht - JCI Toompea president
Valeria Stulova!


"JCI pakub Sulle väga palju võimalusi – haara nendest kinni. Sa saad muuta maailma, arendades selle kaudu tohutul kiirusel ka iseennast. Iga “jah” viib Sind uutele kõrgustele lähemale!"


1. Tere Valeria! JCI rahvas teab Sind kui Toompea koja praegust presidenti, aga kindlasti on meie seas ka neid, kes sooviksid Sinust rohkem teada saada.  Palun kirjuta natuke, kes Sa oled ja millega Sa tegeled JCI-st ülejääval ajal?

Olen õnnelik inimene. Mul on suurepärane perekond, huvitav töökoht ja rohkelt vaheldust pakkuv JCI Toompea. Tööalaselt aitan ma ettevõtetel kasvada – nõustan ettevõtteid ühinemis- ja müügitehingute läbiviimisel, aitan kaasata kapitali. See töö viib mind kokku väga erinevate firmadega ja paneb iga päev proovile, nagu ka JCI.  Ülejääval ajal tegelen ka teadustööga – olen TTÜ doktorant ärikorralduses, viin läbi uuringuid ettevõtete õppimisvõime teemadel ja avaldan teadusartikleid.

Sündinud olen Tallinnas, osa oma elust olen elanud Riias ja Ljubljanas. Jumaldan reisimist, lugemist ja kõige rohkem – kvaliteetaega oma lähedastega.


2. Kuidas leidsid tee JCI-sse ja millistes projektides/ametites oled enda JCI karjääri jooksul osalenud?

JCIsse sattusin läbi Koos Kooli projekti – tulin kotta selleks, et aidata puudust kannatavaid lapsi. Lastega seotud heategevusprojektid on mind alati kõnetanud, liitusin projektitiimiga kõhklusteta. Aastal 2014 aitasime rohkem kui sajal lapsel Eesti eri nurkadest alustada kooliteed rõõmsalt ja hea varustusega. Selle projekti raames sain tuttavaks JCI perega, liikusin edasi JCI Nordic Inspiration Conference’i admin direktori rolli ja ühtlasi võtsin vastu otsuse anda panuse JCI Toompea koja juhtimisse.

3. Olles nüüd üle poole aasta juhtinud kohalikku koda, kuidas siis senini läinud on ?
Hästi on läinud – tänu lahedatele inimestele, kes mind ümbritsevad! Iga koja üritus on sündmus omaette – sest nii palju huvitavaid isiksusi on koos! See aasta on olnud sisukas. JCI Toompea sai 25-aastaseks, mille tähistamiseks korraldasime suurejoonelise peo. Lisaks oleme võtnud ette suure sammu koja ajaloo säilitamiseks – võtsime videole intervjuud JCI Toompea presidentidega 1991-2015! Nüüd meie väärtused, legendid, lood, naljad ja edulood säilivad läbi aastate ja neid saame jagada kodalastega ka 100 aasta pärast!
"Lisaks oleme võtnud ette suure sammu koja ajaloo säilitamiselks - võtsime videole intervjuud JCI Toompea presidentidega 1991 - 2015!"

Oleme andnud oma panuse ka JCI Estoniale – koostöös e-Kojaga korraldasime Aastakonverentsi. Oleme ka ühiskonnale tagasi andnud – sügisel andsime Tallinna Inglise Kolledži 10. klassi õpilastele kursust nimega “Ettevõtluse alused”. Seitsme nädala jooksul avanes meil võimalus mõjutada noorte tulevikku ja tulevaste liidrite mõttemaailma. Samuti jätkame aktiivselt ka välissuhtluse ja twinningu suunal. Meil on koguni seitse twinning koda, kellega aeg-ajalt võtame midagi toredat koos ette. Samuti oleme alati arvuka delegatsiooniga esindatud JCI Euroopa konverentsil ja Maailmakongresil.

4. Mille poolest erineb ja sarnaneb JCI Toompea koda teiste kodadega võrreldes ?

JCI Toompea on suurepärane koht, kus tegutseda – sest Sinu ümber on toetavad ja särasilmsed inimesed, kellel on alati julgust uute ideede elluviimiseks. Olgu see kevadtalvine matk, mõni koolitus või hilisõhtune dekoratsioonide vorpimine – Toompealane on alati abivalmis ja lojaalne oma kojale. Meie soovid ja huvid muutuvad aja jooksul –oleme tõsised, lõbusad, püüame lahendada ühiskonna probleeme, sporti teha Vastavalt hetke olukorra soovidele. Meie peamine väärtus on meie liikmeskond – st. kui kodalasel on hea idee ja soov see ellu viia, siis meie toetame 100%.
5. Millised oleksid Sinu peamised nõuanded tulevastele kohalike kodade presidentidele ?

Ole valmis üllatusteks – sest neid tuleb, nii negatiivseid, kui ka positiivseid!

6. Palun nimeta kolm märksõna, mis Sinu arvates iseloomustavad JCI-d kõige paremini.
kirg, teotahe ja lõpmatu arv võimalusi.

7. Kas sooviksid midagi veel enda poolt Eesti JCI perele öelda ?

JCI pakub Sulle väga palju võimalusi – haara nendest kinni. Sa saad muuta maailma, arendades selle kaudu tohutul kiirusel ka iseennast. Iga “jah” viib Sind uutele kõrgustele lähemale!

intervjueerija: Viljam Viljasoo

Kommentaare ei ole: