laupäev, 16. november 2013

Lähivaade - JCI Toompea koolituste sügishooaeg! Arutleb koja koolitusjuht Angela Laanemaa

JCI Toompea 2013.a üheks võtmetegevusteks olid ja on koolitused. Eesmärgiks oli pakkuda kodalastele ja koja sõpradele põnevaid ning praktilisi koolitusi argistel teemadel. Samas soovisime et ka kodalased ise saaksid kätt proovida koolitajatena. Uhkusega saame täna öelda, et mõlemad eesmärgid on täitunud!

 
Aasta algus oli koolitusterohke aeg, millele järgnes suvitamise paus ning nüüd sügisel oleme taas koolitumise-koolitamise hoo üles võtnud. Juba on toimunud kaks koolitust ning ees ootab veel kaks põnevat koolitust.
Esimene toimunud koolitus oli „Sotsiaalmeedia kui turunduskanal“ 3.oktoobril. Koolitajaks oli juba kevadest tuttav Priit Kuuseorg. Kohe koolituse alguses ütles Priit, et koolitus tuleb Facebooki põhine. Eks tänapäeval ongi saanud Facebooki’st põhiline e-turunduskanal. Priit jagas nippe, millisel ajal oleks mõistlik oma teade laiali saata, et sellest ka tulu tuleks. Samuti rääkis ta lahti raha eest fännide kogumist jne. Koolitus oli väga informatiivne ning kaasas osalejaid diskuteerima. Kindlasti kuuleme Priitu veel turundusteemadel esinemas. Tänud Priidule koolituse eest!
Teine koolitus toimus juba järgmisel päeval ehk 4.oktoobril ning koolitajaks meie oma toompealane Katrin Aedma, kes tõi meieni väga nõutud Esinemiskoolituse“. Registreerunuid oli rekordarv minu praktikas ning seetõttu kolisime koolitusega EBS saali, et kõik ilusti ära mahuksid. Katrin Aedma on lihtsalt super ning mul ei jagu nii palju kiidusõnu kui vaja oleks☺. Koolitus oli väga praktiline – Katrin pani meid laulma, tutvustama end, rääkima norra keeles, mängima, totakaid nägusid tegema☺ ning hakkajamad kohe esinema. Kõik see oli nii vahva, et ajast jäi ilmselgelt puudu. Katrin tõi meieni erinevaid elulisi kogemuste najal tuginevaid näiteid, mis andis eriti esinemisvigade vältimiseks hea pildi. Ja kõige parem tarkusetera Katrini poolt oli see, et esine igal võimalikul juhul, pildista, filmi, harjuta peegli ees, lindista juttu.


Osalejate soovil ja kiire organiseerimise tulemusena sai väike grupp inimesi osa Katrin Aedma täiendavast koolitusest Avaliku esinemise praktiline intensiivkursus video analüüsiga“, mis toimus 24.oktoobril Kinkston OÜ büroo ruumides. Osalejad esinesid väikese ettekandega ning see filmiti üles. Hiljem vaadati esinemist ning analüüsiti, mida teinekord võiks paremini teha või mis läks väga hästi. Harjutamine teeb meistriks☺. Tänud Katrinile koolituste eest!  

Aasta lõpu eel on projekti „JCI Toompea Koolitused“ raames plaanis JCI kogukonnale ja sõpradele korraldada koolitused „Tantra“ ning „Naiseks olemine“. Täpsem info peagi kalendris kodulehel www.jci.ee.

Tule koolitu-koolita koos meiega!
Angela Laanemaa
JCI Toompea 
Koolitusdirektor 2013
Kokkuvõtte ilus JCI Estonia kojakajas november 2013 siin!

Kommentaare ei ole: