kolmapäev, 10. juuli 2013

JCI Aastakonverentsi uudiskaja: ülevaade esinejatest ning üleskutse ettevõtetele tutvustamaks oma tooteid ja teenuseid!

Koos südasuve saabumisega on märkamatult alanud ka 2013. aasta teine poolaasta, mis tipneb jõulude ja aastavahetusega.  
Teise poolaasta eredaimaks täheks JCI kogukonnas on kahtlemata 13-15. septembril Haapsalus toimuv tervisejuhtimise teemaline Aastakonverents. Korraldajad JCI Toompea ja JCI Haapsalu toimetavad aktiivselt iga päev selle nimel, et kodalased ning tervisehuvilised üle Eesti saaksid konverentsilt teadmisi, kasulikke näpunäiteid, uusi tutvusi ning positiivseid emotsioone.
 
Üks hea uudis konverentsile registreerunutele ja registreerumisele mõtlejatele on see, et valminud on ülevaade aastakonverentsil esinejatest ja nende ettekannete eesmärkidest. Lähema info saamiseks klõpsa siia!
 
Teine hea uudis on see, et õigele JCI Aastakonverentsile kohaselt toimub pauside ajal taaskord Trade Show ehk firmadel aga ka asutustel ja ühingutel on võimalik osalejatele müüa või tutvustada oma tooteid, teenuseid, tehnoloogiat, poliitikaid, juhtimisvõtteid jne. Suurepärane võimalus tõsta inimeste teadlikkust oma kaubamärgi ja toodete-teenuste osas koos müügitööga. 
 
Samuti on suurpärane võimalus leida uusi koostööpartnereid! Huvi korral võtta ühendust korraldusmeeskonnaga, kelle andmed leiab konverentsi kodulehelt www.jci.ee/ak2013
 
Parim aeg Aastakonverentsile registreeruda on käes!
 
Krista Vapper
JCI Toompea 
JCI Estonia 2013 aastakonverentsi projektijuht
telefon: 566 03 697
 

 

Kommentaare ei ole: