pühapäev, 22. jaanuar 2012

Osalesin "LifePlanning - Elu Planeerimine" koolitusel

Laupäeva hommikul oli külm talveilm. Seadsin oma sammud läbi sahiseva lume Tõnismäele Ovaalstuudiosse, mis asub Kaarli Hambapolikliiniku majas. Osalesin jaanuaris kahe-päevasel Life Planning’u kursusel. Ovaalstuudio jättis väga hea mulje. Õhkkond oli loov ja mõnus –karvased vaibad, rippttoolid, aurav kohv ja soojalt naeratavad inimesed.  

Läksin koolitusele suure ootusärevusega. Olin kuulnud eelmiselt osalejalt kursuse kohta kiidusõnu. Kursusele minnes oligi elus selline hetk, mil enda elu oli justkui seisma jäänud kahe väikse lapse kõrval kodus olles. Sõpradega suhted olid soiku jäänud ja polnud ka töökohta kuhu peale vanemapuhkust tagasi minna. Ootasin kursusest just enda mõtete korrastamist ja eesmärkide ning plaanide seadmisel abi. 

Koolitus oli põnev. Sai kirja pandud oma unistused ja soovid, isikuomadused, mis on nüüd heaks aluseks oma eesmärkide täideviimisel. Kirjapandu vajab ikka ja jälle uuesti läbivaatamist ja vahel ka muutmist.
Mäletan, et kursusel sai joonistatud suur ring, kus põhilised heaolu puudutavad tegurid (haridus, sõprussuhted, tervis, töö jne.) sai peale märgitud ning sellest siis joonistus välja, mis valdkonnaga peaks rohkem tegelema, et siis jõuda tasakaaluni, kus tunned ennast õnnelikuna.
Kaasa anti ka lihtsad küsimustikud, mis aitavad soovitud eesmärke ellu viia. 

Mulle väga meeldis see koolitus, sest seal sai kaks päeva puhtalt endaga tegeleda ja sain endast oluliselt rohkem teadlikuks.
Positiivne on ka minu jaoks see, et sain esimest korda teada organisatsioonist nagu JCI ehk Eesti Ettevõtlike Noorte Koda.
Sellel suvel võtan osa JCI suvepäevadest.

Seega Life Planningu koolitus on suurendanud võimalusi uute kontaktide loomiseks. Soovitan kindlasti ka teistele seda kursust, esmalt et selgeks mõelda oma eesmärgid ja seejärel hakata nende poole liikuma.:)

Parimatega,
Toompea koja huviline

Kommentaare ei ole: