teisipäev, 8. detsember 2009

JCI Estonia Presidendiball, 05.12.2009

Seekordne Presidendiball toimus Lillepaviljonis ja teemaks: „Alice Imedemaal“.
Ise ma polnud varem Lillepaviljonis käinud, kuid kohale jõudes oli kohe aru saada, et ruumi ja olustiku õdusamaks muutmise nimel on palju vaeva nähtud. Juba tänaval tekkis soe tunne, märgates suurt, põlevate küünaldega kirjutatud „JCI“-d Lillepaviljoni ees künka peal. Saalis lõid meeleolu voolavad kangad ning laest alla krussitavad õhupallide paelad. Kelli oli ruumis palju, kuid Valgel Küülikul oli õnnestunud nad igaüks eri aega näitama panna :-)


Ballil tegi muusikat Otsa Muusikakooli Bänd oma tuntud headuses kuid esimesed tantsupaarid said suuri pöördeid võtta vaid mõne hetke, kuna tantsuplats täitus tantsijatega üsna kiiresti. Hiljem vahetus bänd ning lavale tuli rokkima Rode Luhaäär oma bändiga.

Vahepeal lõbustas rahvast mustkunstnik ning „päriskunstniku“ juures sai lasta endast ka pilt joonistada.

Balli tipphetkedeks olid kahtlemata presidndikettide vahetuse tseremooniad: JCI Tallinna presidendikett laskus Veiko õlult Peetri õlule; JCI Estonia oma Liina õlult Hanno õlule ja JCI Senati oma Sveni õlult Ene õlgadele. Kuulutati välja ka uus JCI Estonia senaator, kelleks sai Liina Joller.


Kohal oli ka JCI maailmapresident Jun Sup Shin, kes oma käega aitas neid tseremooniaid läbi viia. Loomulikult ei lasknud ka presidendid juhtust käest, et maailmapresidendiaga koos pilti teha :-)

Ka meie kojal oli ballil väike etteaste- nimelt soovisime seal tutvustada järgmisel aastal korraldatavat JCI Estonia Aastakonverentsi. Selle tarbeks olid Heidi, Marju ja Siiri organiseerinud vahvad trühvlikommid, mille pakendi vahelt turritasid jänesekõrvadena välja paberlindile trükitud sõnumid. Kommijagamisega saime suurepäraselt hakkama ning usun ka et eelnevalt lavalt öeldud sõnum ei läinud ballisaginas kaduma :-)

Keskööl paluti külalistel saladuslikult aknast välja kiigata ning õige pea lõi taevas helendama ilutulestik.

Oli tore ball.
Aitähh JCI Tallinn!


Fotosid näeb siit:

http://nagi.ee/photos/jcitallinn/sets/241179

http://picasaweb.google.com/robertmiller93/JCIBall2009

http://pilt.delfi.ee/album/155537/ (parool: lillepaviljon)

Loe ka JCI Tallinna poolt kirja pandud balli ametlikku kokkuvõtet siit: http://www.jci.ee/?id=12791


Muljetas Ando

Kommentaare ei ole: