neljapäev, 10. mai 2007

Kuidas JCI Toompea Eesti Postil külas käis, 09.05.07

Niisiis, otsustasime oma 9 Mai koosolekuks tõmbuda veidi eemale kesklinnast ja päeva-poliitikast ning läksime hoopis külla Eesti Postile, Pallasti tänavale, kus töötab ka meie Alice.

Kohe peale turvaprotseduuride läbimist maja vestibüülis, avanes meie pilgule muljetavaldav nelja korrust läbiv klaasist hall:


Edasi suundusime koosolekuruumi mille rõdult avanev avar vaade pani meid samuti algul õhku ahmima :-)



Aga ega me selleks siia tulnud :-) Seepärast võtsime sappa meid kannatlikult oodanud hr Maimor Villule , kes tegi meile majas ringkäigu ja tutvustas muuhulgas ka uudset pakkide sorteerimise liini:





Pärast meie huudishimu rahuldamist ja kõikvõimalikele küsimustele vastamist oli meie kord hr Maimor Villule tänusõnu öelda. Tegime seda siis meie traditsioonilist tänukirja üle andes:



Loomulikult piinasime ka Alice’t oma küsimustega erinevate postiteenuste kohta ja lõpuks lasime tal ka oma igakuist koosolekut juhatada.



Osavõtnud jäid külaskäiguga igati rahule ja võtsid Alice’lt lubaduse, et saame ka tulevikus kasutada seda mugavate pehmete tugitoolide, suure ekraani ja avara väljavaatega koosolemise ruumi :-)



Muljetas Ando
Toimetas ja täiendas Ando, märtsis 2012


















Kommentaare ei ole: