laupäev, 16. november 2002

Toompea Noortekoja XI Aastakonverents ja üldkogu 16.11.2002!

Konverents erines mõnevõrra eelnevatest kuna korraldajad olid sellel aastal teinud olulisi uuendusi: esiteks oli aastakonverents toodud tavapärasest toimumiskohast st. Tallinnast kaugemale (Haapsallu Tammiku Hotelli) ning teiseks oli selleaastane aastakonverents ühendatud ammu plaanitud Toompea Noortekoja (TNK) täis-koolituspäevaga.



Koolituspäeva raames viidi läbi 2 seminari; korraldajateks (ja koolitajateks) PRIME läbinud Marju, Helen ja Jüri.

1. Seminar "Yin&Yang läbirääkimistehnikad"- koolitaja: Jüri
2. Seminar "Tondijutud" (projekti juhtimine)- koolitajad: Marju ja Helen


Toompea koja pidulik üldkoosolek algas kell 18.00.
Pärast 2003. a. juhatuse kandidaatide sisukaid sõnavõtte toimus valimisprotseduur. Häältelugemise komisjoni kuulusid auväärt külalised: Hr. Kulvo Pendra (Tartu NK Pres 2002), Hr. Paavo Pedmanson (Toomemäe Koja Pres 2003) ja TNK senaator Hr. Jaan Paeveer.


Valimistulemuste põhjal kuulutati välja Toompea NK 2003. a. juhatus, kelleks on:
  • Pres Marju Raadik
  • IPP Elmo Puidet
  • EVP Helen Pastarus
  • VP Marianne Ivanova
  • VP Janek Taaler
  • VP Kaido Irval

Peale koosolekut siirdus rahvas peosaali kus presidendi shampusele ja õnnitlustele järgnes pidulik õhtusöök ning tants elava muusika saatel.



Õhtu jooksul anti üle ka kingitused "parimale juhatuse liikmele" ja "aktiivsemaile kojaliikmele".
"Parim juhatuse liige 2002" - Helen Pastarus
"Aktiivseim kojaliige 2002"- Marianne Ivanova

Mida arvavad üritusest osalejad?
Maarja Peinar, koja liige: Hiilgav idee, et koosolek viidi Tallinnast välja! Selline kohavalik aitas kaasa ühtse tunde tekkimisele! Koha valik oli positiivne ka selles mõttes, et kõik peoks vajalikud ruumid olid ühes kohas koos.
Maret Erima: Minu kui Toompea Noortekoja "huvilise" jaoks oli kogu antud üritus üks suur, suur koolitus- alates ümarlaua diskussioonist kuni uue juhatuse valmisprotseduurini välja. Eranditult kõike oli väga põnev kõrvalt jälgida! Sellisel päeval osalemine on ideaalne võimalus näha, mis Toompea Noortekojas tegelikult toimub.
Teoreetilise poole pealt oli minu jaoks koolituspäeva raames toimunud seminaride puhul tegemist pigem "mälusopis" oleva info meeldetuletamise ning kinnistamisega kui millegi uue avastamisega. Seetõttu pöörasin ma eelkõige tähelepanu koolitajate esinemisoskusele, materjalide ettevalmistusele ja rühmatöödele- ühesõnaga sellele kuidas ja mis tasemel oskavad PRIME läbinud inimesed oma saadud kogemusi realiseerida (kõigi kolme esineja presentatsioon oli ülimalt oskuslikult kokku pandud! Eriti avaldasid muljet praktilised ülesanded).





Kommentaare ei ole: