esmaspäev, 4. november 2019

JCI Maailmakongress sai teoks 04.-08.november 2019 Tallinnas!

Novembri esimesel nädalal toimus Eestis aegade kõige suurem konverents, JCI Maailmakongress 2019 Pure Magic, milles osales üle 4000 inimese sajast erinevast riigist.
  • Selle mammut ürituse korraldajaks on JCI Estonia, sh JCI Toompea koda oma liikmete, senaatorite ja huvilistega.
  • Konverents algas Saku Suurhallis avatseremooniaga, kus ühe õhtujuhina astus 4000 inimese ees üles meie kodalane Kaspar Karik.
  • Järgnesid päevad täis erinevaid maailma tasemel esinejaid, nt Robin Sharma ...(5 am club; The monk who sold his ferrari), Eric Edmeades, Peep Vain. Digital Innovation Day raames astusid üles Taavi Rõivas, Kaspar Korjus, Kaarel Kotkas, Martin Villing ja paljud teised nimekad tegijad, kes on maailmas ainulaadsete lahendustega edu saavutanud.
  • Lisaks leidis aset 48h kestev hackaton, kus üle 250 inimese ning 50ne meeskonna korraga proovisid enda võimeid proovile panna ning ühiskonnas oma ideedega positiivset muutust luua.
  • Clean World Day raames tegi ettekande teiste üle maailma tuntud nimede nagu Gunter Pauli ja Alberto Alemanno kõrval meie oma Eesti President, Kersti Kaljulaid.
  • Igal õhtul toimus eraldi programm, nt Global Village õhtu, kus kõik osalevad riigid saavad pakkuda enda riigi traditsioonilisi suupisteid, jooke ja tutvustada enda kultuuri. Eraldi leidis aset Jaapani õhtu, kus jaapanlased tutvustasid oma kultuuri ning mille erikülaliseks oli jaapanlaste poolt palavalt armastatud Kaido Höövelson ehk Baruto.
  • Lisaks tunnustati pidulikul TOYP (The Outstanding Young Person) tseremoonial üle maailma kümmet silmapaistvat noort inimest ning sellel korral sai auhinna oma panuse eest ühiskonda ka üks eestlane Kaspar Korjus.
  • Kongressi lõpetas pidulik lõpu Gala Tallinki Tennisekeskuses täis tihedat programmi, maitsvaid sööke ja tantsimist Swingersi saatel.
  • Olgu siinkohal öeldud, et konverentsi korraldamisel peeti silmas maksimaalselt loodus säästlikke lahendusi, nt toimus nõude kogumise aktsioon, et vältida plastiknõude kasutamist.

Ja mis kõige tähtsam, konverentsi korraldamine on toimunud vabatahtlikuse alusel, kus ainsaks tasuks on eneseareng ja kasvamiserõõm, fantastiline meeskond ja sõprussuhted kogu eluks, siiras tänu sellise ainukordse võimaluse eest sellest kõigest osa saada ja üle maailma inimestele tõestada, et kõik on võimalik! 

Kommentaare ei ole: