laupäev, 7. aprill 2018

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2017 nominent Triin Pajumaa



AUHINNA ALBUM B6 JCI Estonia Aasta Noorliige
Nominent: Triin Pajumaa
Esitaja: JCI Toompea


Triin Pajumaa on JCI Toompea liige alates 2016. aasta lõpust.
Ta on naine, kes ei kohku millegi eest ja temast õhkab JCI vaimu.


Tulemuslik osavõtt koja projektide juhtimisest
Triinu 2017. aasta oli äärmiselt aktiivne nii oma kojas, teistes kodades kui ka JCI Estonia tasemel.
Tekib kahtlus, et teda on lihtsalt mitu.

Triinu rollid 2017. aastal JCIs:
  • JCI Estonia auhinnadirektor - tema isiklik eesmärk sellega oli arendada oma avaliku esinemise oskust. Tema sära tegi mõlemad auhinna- tseremooniad väga eriliseks.
  • JCI Baltic Awards korraldaja - Eesti koja auhinnadirektorina sai ta võimaluse koordineerida ka Balti konverentsi auhindade jagamist.
  • Täiskasvanuhariduse foorum - Triin sai suurepäraselt hakkama kõikide küsimustega, mis puudutasid läbirääkimisi asukohaga. Kõik sujus veatult.
  • Turunduskonverents - Triin oli abiks registreerimisel ja samuti hoolitses ta õhtuse peo eest. Muidugi oli ta nõu ja jõuga abiks ta teistes valdkondades.
  • 2017. aasta lõpus kandideeris Triin JCI Toompea VP Twinning ametikohale. 2018. aastal täidab ta seda äärmiselt suure hoolega.

Osavõtt koja üritustest
Triin oli suure tõenäosusega kõige aktiivsema osavõtuga Toompea koja liige üldse.
Ta oli kohal peaaegu igal üldkogul, koja lõunal. Ta osales JCI Balti konverentsil Tallinnas, Aastakonverentsil Tartus ja JCI Estonia Presidendiballil. Kui Triin astub ruumi lööb tuba särama. Ta jõuab suhelda peol kõigiga ja nii, et hiljem ka mäletavad teda kõik. Näiteks saab tuua Maailmakongressi Amsterdamis, kus Triin oli kõikide Jaapanlaste lemmik. Tema mõjust on Toompea kojal tekkinud ka kontakt JCI Osaka kojaga, kelle esindajad käisid meil ka märtsi kuus Eestis külas. Triin hoolitseks selle eest, et nende külaskäik oleks meeldejääv.
Triin läbis eelmisel aastal ka JCI Presenter koolituse.


Uute asjalike liikmekandidaatide kaasamine kotta
Kuna Triin on olnud väga aktiivne, siis ta on väga heaks eeskujuks meie uutele huvilistele ja liikmekandidaatidele. Kui ta näeb uut inimest koja üritusel, siis võib olla kindel, et Triin on ürituse lõpuks temaga ka tuttavaks saanud.
Innovaatilisus koja projektideede väljatöötamisel
Triin on kaasas igal projektil, mis teda natukenegi kõnetab. Ta pakub alati välja oma ideid, et asju paremaks muuta või miks mitte ka teistmoodi teha. Ta jagab oma mõtteid heameelega ja tema jaoks pole kojal piire. See tähendab, et kui ta näeb võimalust ja soovi, siis jagab ta oma nõu ja jõudu ka teiste kodadega. Toompea kojas on viimasel ajal tema kõige suurem panus olnud uue heategevusprojekti väljatöötamisel.


Triin on meie kotta toonud uut hingamist ja tegutsemistahet. Kuigi ta on juba JCIs väga aktiivne, siis suudab ta samal ajal õppida ka ülikoolis ning olla ka suurepärane ema.
TRIIN ON MEIE UHKUS!

Kommentaare ei ole: