laupäev, 17. oktoober 2015

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Koolitusprojekt nominent JCI Toompea praktiline töötuba "Ideest äriplaanini"

AUHINNA ALBUM
A2 JCI Estonia Parim Koolitusprojekt
Nominent: JCI Toompea
Esitaja:       JCI Toompea

25. märtsil 2015 korraldas JCI Toompea praktilise (ja TASUTA) töötoa „Ideest äriplaanini“. Koolitus toimus TTÜ Mektory majas ja tõi kohale 22 osalejat.
Koolitajaks oli JCI Toompea võrratu senaator Elmo Puidet.

Koolituse eesmärk

Koolituse eesmärgiks oli varustada osavõtjad vajalike tööristadega, millega on võimalik iga äriidee briljandiks lihvida.  
Elmo rääkis koolitusel eesmärkide seadmise ning planeerimise kasulikkusest. Fookuses oli kuulus "Business model canvas" ja selle erinevad variatsioonid. Seejuures tuli kasuks Elmo aastate pikkune kogemus, tänu millele oli tal jagada arvukad näited, mis ilmestasid ideaalselt legendaarseks saanud teooria igat aspekti.
Võtsime pulkadeks lahti ka osalejate endi äriideed ning meeskonna tööna modelleerisime mitmeid versioone nende ideede kliendisegmentidest ning väärtuspakkumistest.

Koolituse  sihtrühm

Koolitus oli algselt mõeldud Toompea koja liikmetele, et arendada meie ärisuunda, kuid peale facebookis avaliku ürituse loomist hakkas info heast koolitusest kui kulutulena liikuma ning tõi kohale 22 ettevõtlushuvilist, kes polnud varasemalt JCI’ga tuttavad. Saime suurepärase võimaluse tutvustada neile meie toredat organisatsiooni ja oleme veendunud, et osalejate seast on tulemas meile üksjagu järelkasvu!

Koolituse tulemus

Palju toredaid ideid, ettevõtlikkuse kasv JCI Toompea ridades, 2 inimest liitunud JCI Toompea huviliste grupiga, 1 uus liikmekandidaat J
JCI Toompea 2015


Kommentaare ei ole: