teisipäev, 5. juuni 2012

JCI Toompea rattaklubi alustas

Ilusatele suveilmadele vastuminnes tegime otsa lahti seltskondliku ja sportliku tegevusega. JCI Toompea sünnipäeval sündis idee käia ühiselt rattaga sõitmas ning külastada huvitavaid kohti meie kodulinnas.

31. mail toimus JCI Toompea rattaklubi esimene ühine sõitmine Viimsi poolsaarel. 





Retke start oli Russalka juurest. Liikusime Piritale ja sealt edasi Viimsisse. Olen ise käinud varem korduvalt Viimsi poolsaarel rattaga sõitmas. Põhisihtkohaks on siiski olnud Rohuneeme tipp. Nüüd põikasime aga sisse Haabneeme randa, käisime Kelvingi külas, Leppneeme sadamas ja sõitsime Tammneeme kaudu Randverre.



Tutvutud sai ka uue ja vana Tädu kuusega :) Tegu on kivile kasvanud kuuskedega, millest vanem on nüüdseks ära kuivanud. Läheduses on aga kasvamas uus.

Esimene rattaretk lõppes Pirital. Kogupikkuseks kujunes üle 35 kilomeetri. Kui siia liita juurde enne starti ja peale finišit läbitud teekond tuli kokku üle 50-ne :)

Esimese retke tegid läbi idee algatajad Ando ja Kaido. Kutsusime koja listide kaudu endaga kaasa nii liikmeid, senaatoreid kui huvilisi. Võibolla oli esimesel retkel vähe liitujaid lühikese etteteatamisaja tõttu... Kuid... lööge kampa! Seltsis on ju segasem! Saab mõnusalt juttu ajada, teha mõõdukalt sporti ja imetleda loodust. Mõnusad vabas vormis matkad on hea vaheldus tavalistele koja projektidele.

Retke fotoalbum Flickris.

Kaido


1 kommentaar:

Minni ütles ...

väga lahe! mine või ratast soetama endale:)