kolmapäev, 12. jaanuar 2011

JCI Toompea Uudiskiri, 12 Jaanuar 2011

Tervitused JCI Toompea liikmetele, huvilistele, kandidaatidele, senaatoritele ja sõpradele!


Uudiskirjast leiad kokkuvõtte järgmise aja tegemistest ja üleskutsetest. Huvitavatest tegemistest lähemalt pärast nupukest "Loe sedasi siit".

1. Üldkogu 19. jaanuaril Holistilise Teraapia Instituudis
2. Life Planningu koolitus 22.-23 jaanuaril
3. Koja lõunad neljapäeviti kell 12:00 Solarise Vapianos
4. Stardipauk 29.jaanuaril kell 10:00
5. Suusareis Lõuna-Eestisse.
6. JCI Public Relations & Media Master Class Kataloonias 2-6. veebruarini‏
7. Go-koja üldkogu 12. Jaanuaril Riigikogus
8. Abipalve Liinalt
9. Koja matrikkel


1. Üldkogu 19. jaanuaril Holistilise Teraapia Instituudis


Oled lahkelt ootatud osa võtma 19. Jaanuaril toimuvast üldkogust. Kogunemiskohaks on Holistilise Teraapia Instituut Pärnu mnt 139 C, III korus (seda maja teatakse ka spordiklubi Sparta majana), kus meie oma kodalane Piia Beriting tutvustab kell 17.30 oma põnevat töökohta ning pärast seda, algusega kell 18.30 toimub tavapärane JCI Toompea üldkogu.

Üldkogu päevakorras on:

1. 2011 aasta eelarve
2. Juhatuse tegevusplaani tutvustamine
3. Lähiaja üritused
4. IT Dir, Secy ja Marketingidirektori kinnitamine
5. Muud küsimused

2. Life Planningu koolitus 22.-23 jaanuaril

Armsad kojakaaslased, head sõbrad!

Mul on hea meel tuua Sinuni taas Elu Planeerimise koolitus, kus saada võtta aega iseenda jaoks. Koolitus, mis tõi mind JCI-sse ja tänu millele olen mina jõudnud oma elus sinna, kus ma hetkel olen :). See on koolitus, mis on mõjutanud paljude inimeste elu ja tõstnud nende elukvaliteeti.

Gunnar Tinjar, koolituse autor (JCikas, rahvusvaheliselt tunnustatud koolitaja, IG) ütleb:„Oma elu planeerimine on oma Elutee loomine.."

Koolituse eesmärk on anda inimesele võimalus mõelda oma elu põhiväärtustele ja juhendada teda seminari käigus leidma võimalusi viia täide oma unistusi ja salasoove, planeerima oma tegevusi pikas ja lühikeses perspektiivis - tasakaalustatult, kooskõlas oma põhiväärtustega.

Koolitajateks on JCI Toompea senaator Elmo Puidet ja JCI Toompea IPP 2011 Signe Israel.

Aeg: 22-23.01.2011 (L:10:00-18:00; P: 9:30-12:30)
Hind: 32 EUR (500EEK)

NB! See, kes pakub tasuta sobiliku koolitusruumi, saab ise osalemise tasuta!! Helista või kirjuta mulle.
Lähem info ja registreerimine: http://www.jci.ee/estonia/10513?id=10414&event=654#yldinfo
Rõõmsate kohtumisteni!

Signe Israel
tel.5102474
signe.israel@gmail.com
JCI Treeninginstituudi treener
JCI Toompea IPP 2011


3. Koja lõunad neljapäeviti kell 12:00 Solarise Vapianos

Head kodalased!

Meeldiva ja kasuliku ühendamiseks kutsub JCI Toompea kõiki koja lõunale neljapäeviti kell 12.


4. Stardipauk 29.jaanuaril kell 10:00

Tervitused Raplast!

Jagage infot oma kojas.

19 päeva on jäänud veel Stardipaugu ja Aasta Alguse Peoni! Selleks, et sellest suurpärasest päevast osa saada registreeri ennast järgneval aadressil http://www.jci.ee/rapla?id=10671&event=644#. Sinu kohalolek on oluline!

Sel aastal keskendub Stardipauk teemale "Tulekahjud meedias". Oskusest meediaga suhelda sõltub väga palju. Ühel kriitilisel hetkel võib sellest oleneda lausa kõik. Tark käitumine „tulekahju“ korral võib kõikuma löönud ettevõtte usalduse päästa või seda isegi kasvatada. Kas tavapärane hirm ajakirjanduse ees on põhjendatud? Kuidas talitada nii, et meediast saaks lipitsemata ja ebaausate võteteta sümpaatne partner? Mida teha, kui on liiga tehtud?

Nendele küsimustele saab head vastused ja näited Stardipaugult!

"Tulekahjudest" tulevad rääkima inimesed suhtekorraldusfirmast, Elionist, ajakirjandusest ja teised meediaga igapäevaselt kokkupuutuvad inimesed. Natuke hoiame veel saladuses esinejate nimed aga need teeme teatavaks lähiajal.

Stardipaugule järgneb traditsiooniliselt Aasta Alguse Pidu, mis eraldi tutvustamist ei vaja!

Olete oodatud!

Tuletan meelde, et JCI Rapla tegemistega saad ennast kursil hoida järgnevate linkide abil http://www.jcirapla.ee/ ja www.facebook.com/jcirapla


Tervitades,

Egon Eiche
JCI Rapla PRES 2011
http://www.jcirapla.ee/
www.facebook.com/jcirapla
5330 8697
egon.eiche@gmail.com
kype: egoneiche


5. Suusareis Lõuna-Eestisse.

Meie kodalane Priit organiseerib suusareisi. Kui oled huvitatud, siis saad infot temalt.


6. JCI Public Relations & Media Master Class Kataloonias 2-6. veebruarini‏

Tere

2.-6. veebrarini toimub Kataloonias juba 7. Meedia ja PR koolitus ehk Public Relations and Media Master Class.

Seal õpetatakse, kuidas suhelda meediaga, kuidas kavandada meediasuhteid, planeerida kommunikatsiooni. Kindlasti on ta väga abiks oma koja kui ka erinevate projektide kommunikatsiooni planeerimisel ja läbiviimisel. See koolitus on saanud väga kiitvaid hinnanguid. Küsida võib näiteks Merit Wassenaarilt, kes seal käinud on :)

Aega pole sinna palju jäänud, aga samas pole ta ka väga kaugel!

Info ja regamine toimub lehel: http://www.jci.cc/local/prmmc või võib saata päringu ka otse Ms Lluisa Font: lluisa.font@Jci.cat


Tervitades

Anneli Ohvril
JCI Estonia President 2011
Tel +372 529 7557
skype: anneliohvril
e-mail: anneli.ohvril@gmail.com
http://www.jci.ee/


ps. Siin on Meriti kommentaarid

JCI Media and Communication Masterclass (MCM) on minu absoluutne lemmik JCI koolitus läbi aegade. Osalesin MCM koolitusel 2006. aasta jaanuaris, kui koolitus toimus veel Kreekas.

Loodan väga, et uus korraldustiim on suutnud säilitada kõik selle koolituse plussid:

Meeldejäävalt head koolitajad. Igat teemaarendust juhtis koolitaja, kes oli selle ala proff. Nii moodustasid kasulik info, veenev esitlus ning põhjalikud vastused lisaküsimustele väga hästi doseeritud "kokteili" :) Uurisin 2011. aasta koolituse programmi ja minu rõõmuks on kaks parimat koolitajat samaks jäänud - väga veenev, rahulik ja intelligentne koolitaja Anders Tunold-Hansen Norrast ning emotsionaalne ja kaasatõmbav Ole Wurtz Taanist.

Tõepoolest tugev sisu. Ma ei mäleta ühtegi teist JCI koolitust, mis oleks olnud samaaegselt nii huvitav ja intensiivne. Kribasin märkmeid teha, lisaks praktilisele infole mõjus koolitus positiivselt ka minu inspiratsioonile ja mul tekkis mitu uut huvitavat ideed! Kogu programm oli väga heas tasakaalus - sisutihe teooria osa vaheldus Ole juhitud lõbusate ja mõtlemapanevate vahepaladega ning koolituse interarktiivsed ülesanded osutusid üllatavalt huvitavateks ja harivateks. Tõe huvides peab muidugi märkima, et koolituse teema oli minu jaoks eriliselt huvipakkuv ka seetõttu, et ees seisis töö eurokonverentsi EC2006 Tallinn turundustiimis ning ka seostus koolituse teema minu igapäevatööga.

Fantastiline formaat. Koolitusele oli oodatud vaid üks inimene igast riigist, nii kogunes põnev "kompott" erineva kultuuritausta, temperamendi ja tõekspidamistega inimesi. Kogu korraldus oli nii hästi läbi mõeldud, et koolituse käigus loodud meeskonnad olid erinevad, nii sai lähemalt tutvust teha umbes 20 osalejaga 30st. Muidugi tuleb tunnistada, et osalejate tugevad isiksused ja erinevad kultuuritaustad lisasid asjale vürtsi ning mõne grupitöö käigus lendas tuliseid sädemeid, kuid seegi on tähtis osa JCI koolitustest - ole vaid piisavalt nutikas, et sellestki õppida!

Väga toredad osalejad. Kuna iga osaleja esindas üksi oma riiki, võib vaid ette kujutada, kui põnevaid persoone see koolitus kokku toob! Mina leidsin sellelt koolituselt ka väga hea sõbra - Liegat tunned ilmselt ka sina, sest ta on meie sõbraliku naaberriigi JCI Latvia President 2010. MCM2006 osalejad suhtlevad tänase päevani, meil on oma mailinglist, konverentsidel kohtume alati uuesti ning see on väga liigutav!

MCM esialgne formaat pakub väljakutset kõikide kodade partnerlusdirektoritele - Kreekas toimunud JCI Media and Communication Masterclass oli osalejatele tasuta! Igaüks maksis vaid kohalesõidu eest, seevastu hotell, söögid, õhtused üritused ning kogu koolitus oli täiesti tasuta!

Kahtled, kas MCM koolitusel osaleda? Kindlasti mine ja too JCI Estonia ellu veel enam inspiratsiooni ja positiivset energiat! :))


Merit Wassenaar
JCI Tallinn

7. Go-koja üldkogu 12. Jaanuaril Riigikogus

Tere kõigile ja head uut aastat!

Nagu lubatud, siis on meie esimene selle aasta üldkogu Riigikogus ning meie vastuvõtjaks on Marko Mihkelson, kes näitab meile Riigikogu ja räägib millega tema tegeleb. Koosolek saab olema Euroopa Liidu Asjade Komisjoni ruumides (kohe spiikri kabineti kõrval). Näha saab arvatavasti ka suurt saali ja muud, mida seal näha on.

NB Koguneme Riigikogu ees kell 17.30 ning kõik võtavad kaasa ID kaardi või muu isikut tõendava dokumendi!!! Muidu sisse ei saa.

See info jõuab ka meie Facebooki lehele.

Loodame näha paljusid inimesi ja kes ei saa tulla, palun saata Kristjanile volitused.

PS Hilinejate osas ei ole hetkel poliitikat, aga uurin, mis siis juhtub ja see info ilmub FBs.


Head,

Jüri
JCI GO KODA

8. Abipalve Liinalt

Liina kirjutab läbi koja listi oma kolleegit tütrest nii:

Loodan, et kõigil tuleb uus aasta parem kui eelmine. Ka sellele tütarlapsele, kelle kirja teile edastan.

Minu nimi on Sirli Koobas ja ma palun Sinu abi. Eelmise aasta suvel ühel hilisõhtul põrkas minu juhitav auto kokku põdraga, kokkupõrkes purunes mul mitu kaelalüli. Ma saan praegu paremat kätt üsna hästi liigutada, vasakut ka veidi, kuid ülejäänud keha on halvatud ja arstiteaduse praegusel tasemel ka jääb halvatuks.

Olen kuudekaupa lamanud erinevates voodites ning tänaseks on selge, missugune voodi võimaldab mul kõige paremini hakkama saada. Et tegu on väga kalli voodiga (letihind ca 3000 eurot, mina saan selle õnneks odavamalt), palungi selle ostmiseks Sinu abi. Voodit saab vaadata siit (VERSION WITH SINGLE COLLAPSIBLE SIDERAILS): http://www.linet.com/healthcare-equipment/products/28355 . Kui Sul on võimalik mind aidata, siis minu a/a number on 10010130777018.


Ette tänades,

Sirli


9. Koja matrikkel

Head kodalased ja partnerid

Peagi luuakse uus JCI Estonia matrikkel. See on hea võimalus reklaamimaks ennast nii kojas kui ka selle väliselt.

Lisast leiate hinnakirja ning ootan kõiki huvitunuid lisa küsima!
Tervitustega,
Rode Luhaäär

Kommentaare ei ole: