esmaspäev, 20. september 2010

JCI Estonia Aastakonverents: tunnustus ja tänusõnad

Pea aasta aega on möödunud sellest hetkest, kui me otsustasime võtta teha JCI Estonia Aastakonverentsi aastal 2010.
Tallinna koja president Peeter Tars kirjutas täna Tallinna kojale: "JCI Aastakonverents 2010 oli tõeline juhtimisalane konverents! Just selline nagu JCI-le vääriline ja vajalik! See konverents aitas kaasa sellele, et juhid ja liidrid mõistaks juhtimise tegelikku sisu, sest ainult seda mõistes saame teisi juhtida."
JCI maailmapresident 1997 Petri Niskaneni kirjutas Facebookis peale konverentsi külastamist: "JCI Estonia is very special national organization in the JCI world. Imagine, there are convention delegates just about the same amount than the membership in Estonia. After travelling the world around several times representing the organization: This can happen in no other country. Great job Estonians, you are unique!"

Tõepoolest, juba reedest alates olen kuulnud erinevate osalejate suust vaid tunnustavaid ja tänavaid sõnu! Seda kuuldes, nähes inimeste rõõmsaid ja rahulolevaid pilke ning lugedes eile õhtul FaceBookis inimeste kiitvaid kommentaare, tunnen ma ääretut tänutunnet ja uhkust, et me oleme sellise suurepärase ja meeldejääva konverentsi korraldanud!
Seda kõike ei oleks muidugi, kui ei oleks olnud Marjut, kes ütles mulle "Jah", kui ma temalt aasta aega tagasi septembris küsisin, et mis tema arvab, kas me võiksime nii suure asja teha võtta. Ega Heidit, kes ütles, et ka tema võiks seda projekti vedada.
Eelkõige see suurepärane tandem, kord ühe, kord teise eestvedamisel selle suure õnnestumise taga ongi!
Suur-suur kummardus kogu koja poolt teile mõlemale!
ak2010-6Pildil vasakult: Piia (selle suurepärase programmi juht, Heidi, Marju)
Loomulikult ei tehta ühtegi suurt asja üksinda.
Kui Heidilt peale konverentsi viimasel õhtul küsisin, et kas ta võtaks veel kunagi sellist konverentsi kojas vedada, ütles ta esimese hooga "ei". Aga peale väikest mõtlemisaega, et "jah, ta teeks seda." Kui kogu see kojapoolne tugi ja tegutsemine oleks projekti algusest peale olemas, mis oli lõpus.
Tõesti, see mis toimus viimaste nädalate jooksul, näitas, milleks Toompea koda on võimeline!
Üle poolte kojaliikmetest ja mitmed huvilised toimetasid erinevates valdkondades.
Valmisolek oli kõrge, sest need, kes ei saanud ettevalmistavates tegevustes toimetada, tahtsid anda panust kohapeal.
Suured-suured tänud ja suur tunnustus teile kõigile!
ak26 AK projektitiimi tunnustamine 
ak2010-5 Alumisel pildil terve Toompea koda!

Toon teid ka nimeliselt välja. Valdkonnajuhte näete veebist, ma ei too neid siia eraldi ära, kuna nad tegid veel palju enamat kui see, mis kirjas :)
Piia Berting, Kaido Irval, Kadi Maldur, Kadri Haldre, Raili Naris, Paavo Siimann, Priit Joa, Minni Nool, Mariliis Männik-Sepp, Rain Piiri, Siiri Põldar, Ando, Piret Naber, Raili Naris, Maarja Peinar-Järve, Laura Kaasik, Age Kallas, Erki Marmor, Kerli Mägar, Krista Vapper, Sirli Jassov, Merily Esko, Victoria Punga, Kuno Peek, Age Kallas!
Suur tänu ja suured kummardused teile kõigile!
Ma tundsin terve nädalavahetuse, igal hetkel, nii tohutut uhkust olla selle koja president!
Aitäh teile kõigile teie panuse ja olemasolu eest!

Detailsem kokkuvõte konverentsi sisulisest küljest saab peatselt siia üles, aga jagan siinkohal natuke infot, mida oleks hea teada :)

Aastakonverentsil toimus pidulik TOYP tseremoonia ja auhindade jagamine. TOYP laureaadid on olnud näiteks John F. Kennedy, Wayne Gretsky ning paljud teised tuntud inimesed. Eestlastest on rahvusvahelise TOYP auhinna varem saanud 1993. aastal Mart Laar tollase noorima demokraatiameelse peaministrina Euroopas ja 2007.aastal IT-guru Tarvi Martens.
TOYP laureaatideks said Eesti esitennisist Kaia Kanepi, Vanemuise lavastaja Ain Mäeots, maailmakotta läheb Eestit esindama arengupuudega laste elu edendaja Liina Lokko.
TOYP auhinna väljaandmist toetasid sel aastal Argo Pärn ja Aresco Invest.
TOYP 
Auhinnatseremoonial
pärjati meie Tervisekonverents JCI Estonia Parim Elukeskkonna Arendamise Projektiks. Palju õnne projektijuhile Kerli Mägarile ja kogu meeskonnale! Tänud Mariliisile albumi kirjutamise eest! :)
ak2010-2 ak2010-1

Üldkogul valiti JCI Estonia juhatus 2011 järgmises koosseisus:
Anneli Ohvril - President
Ojari Paas - EVP
Veiko Paalandi - VP International
Harald Lepisk - VP Individual
Ratek Küttis - VP Growth&Development
Jüri Paltser – VP Communication
ak2010-3
JCI Estonia projektide korraldajad:
Suvepäeva 2011 - JCI Viljandimaa
Kevadkonverents 2011 - JCI Haapsalu
Aastakonverents 2011 – JCI GO Koda

Ja uueks senaatoriks sai Eva Truuverk!
Lakkamatu tunnustus ja tänusõnad veelkord!
Ja rõõmsate koostegemisteni, armsad sõbrad!

Kommentaare ei ole: