teisipäev, 18. mai 2010

Noored ja aktiivsed korraldavad tervisekonverentsi „Kuidas olla ja jääda terveks“.

PRESSITEADE

Noored ja aktiivsed korraldavad tervisekonverentsi „Kuidas olla ja jääda terveks“.

21. ja 22. mail toimub hotellis Euroopa tervisekonverents „Kuidas olla ja jääda terveks“, mida korraldavad MTÜ JCI Toompea Noortekoda koostöös OÜ Juuste Akadeemiaga.

Konverentsi fookus on suunatud toetavale meditsiinile kui tavameditsiini abimehele.
Kahe päeva jooksul käsitletakse erinevate valdkonna spetsialistide poolt teemasid, mis on seotud vaimse ja füüsilise tervise koostoimega.

Esmakordselt Eestis räägitakse sel konverentsil terviklikust lähenemisest inimese tervisele, hõlmates nii keha, meelt kui vaimu. Loenguid viivad läbi ka arstid ja meditsiiniharidusega inimesed.

Konverentsi peakorraldaja Kerli Mägar`i sõnul on esmane konverentsi eesmärk suurendada inimeste teadlikkust sellest, kuidas aidata ennast ja oma lähedasi looduslähedaste, kehasõbralike meetodite abil . Eesmärk on suurendada ka koostööd tava- ja toetava meditsiini vahel.
Konverentsil tuleb vaatluse alla see, kuidas toituda nii, et olla ja jääda terveks; mil viisil vaimne tervis mõjutab füüsilist tervist ning millised on diagnoosimis- ja ravivõimalused toetavas meditsiinis.

Loengutele täiendavalt toimuvad töötoad, kus osalejaile jagatakse praktilisi näpunäiteid enesega toimetulekuks.
Mai-Liis Toivar, Eesti Massööride Liidu esinaine, annab näpunäiteid, kuidas rasketel hetkedel, kui tervis alt veab, aidata end igapäeva elus lihtsate joogatehnikate abil.
Loengute ja töötubadega paralleelselt toimub mess, kus saab tutvuda ettevõtetega, kelle tegevus haakub vaimse tervise ja tervisliku toitumisega ning inimeste aitamisega läbi alternatiivsete ravimeetodite.

MTÜ JCI Toompea Noortekoda kuulub rahvusvahelise JCI Kodade võrgustikku, mille tegevuse üheks eesmärgiks on viia ellu positiivseid muutusi ühiskonnas.

Lisainformatsioon:

Kerli Mägar
telefon: 5053522
email: kerli(ät)juukseakadeemia.ee
www.tervisekonverents.ee

Kommentaare ei ole: