pühapäev, 3. mai 2009

Tegimegi ära! :)

1. mail kogunesime JCI mõttekotta OMA KODA, et koos pead kokku panna ja mõelda, kuidas leida lahendusi meis pakitsevatele küsimustele, et teha elu Eestis paremaks. Paljud JCI ettevõtlikud inimesed olid talgujuhid või kojavanemad või olid nende mõttekodades jci-kaid toetamas. Nii et JCI inimesi meie kotta üle ühe ei jagunudki :D Aga see-eest liitus meiega teisi huvitavaid inimesi.

Aga nii nagu ütles Mikk Sarv, proovimõttetalgute talgujuht, juhtub sel päeval see, mis juhtuma peab. Tulevad kokku õiged inimesed ja juhtuvad õiged asjad. Nii oligi. 

Meid oli kokku seitse inimest (+4 last :). Meie vestlusringid olid äärmiselt sisukad ja jõudsime läbi arutada järgmised teemad:
1) Kuidas muuta rulluiskudel ja jalgratastel liiklemine Tallinnas mugavamaks ja ohutumaks?
2) Kuidas teha eestlastest Euroopa kõige ettevõtlikum rahvas?
3) Kuidas jõuaksid poelettidele kodumaised, rikkaliku toiteväärtusega toidud? Kuidas tõsta inimeste teadlikkust toitainete, vitamiinide, mineraalide jmt. vajalikusest?
4) Kuidas vähendada avalikult/õues suitsetamist?

Kogusime kokku mitmeid väga asjalikke ja huvitavaid ideid, ning andsime päeva lõpus ka igaüks ise mõned lubadused, mida ise nendes valdkondades soovime ära teha!

Kribas Siki

Kommentaare ei ole: