esmaspäev, 19. mai 2008

Ilukliinik

Aprillikoosoleku raames külastasime Viimsis asuvat plastilise kirurgia kliinikut Fertilitas, kus meie uudishimu rahuldasid pastikakirurgid Jüri Kullamaa ning Jaan Troost.
Mudisime silikoone ja uudistasime rasvaimu atribuutikat. Esitasime lõputult küsimusi ja saime hulga infot. Tulevased potentsiaalsed kliendid ju:)
Nii mõnelegi meist tundus ilukirurgidega samas ruumis viibides, et arstid piidlevad meid kui tänaseid kliente. Konkreetselt ja kritiseerivalt. Küllap see on oma välimusega mitte rahul oleva inimesi kujutelm ilukirurgi silma all viibides. Iga teema, mida arutleti, tundus olevat täpselt see mida kellegi meist peal praktiseerida oleks tarvis:) Nuga ja/või nõel sisse ja pole siin miskit.
Kõige levinumad operatsioonid, millega nemad igapäevaselt tegelevad, on rinnasuurendus, rasvaimu, botox otsmikusse ning nina vormimine.
Tol päevl näiteks olid nad teinud 6 rinnaoperatsiooni... ja nii iga päev...

Uurisime muuhulgas, et kas linnas kõndides ei teki tahtmist kellelegi visiitkaarti pihku poetada. Selle peale muiati, et suvisel ajal rannas on küll tunne, et raha vedeleb liival. :)
Kas nad ennast on lõigata lasknud? Millegipärast mitte... Küll aga on nt dr. Pree avalikult tunnistanud, et tema naine on igatpidi tuunitud. Mõelda vaid kui hea liikuv reklaam mehe kätetööle:)

Igal juhul oli väga informatiivne ja huvitav ning tõepoolest, eks meist nii mõnigi võib kunagi selle tee veelkord ette võtta, seekord juba kindla sooviga...

Kommentaare ei ole: