laupäev, 16. märts 2002

Eesti Noorte Kommertskoja Kevadkonverets 2002

Selleaastase Kevadkonverentsi korraldas Paide Noorte Kommertskoda. Kevadine suursündmus hõlmas endas nii kodalaste koolitamise, auhindade üleandmise kui ka õhtuse peo. Üritusest osavõtjaid oli pea 150.
Laupäev algas koolitusega - Marcus Tschann (Austria) "Presentation engineering" ja Peep Vain "Juhist treeneriks". Kodade presidentidele algas Kevadkonverents juba reedel. Märksõnaks oli kolmetunnine Marcus Tschanni koolitus. Kevadkonverentsi koolituste kokkuvõtte lubas lähiajal teha ning siin avaldada Elmo.
Nagu eelpool mainitud anti Kevadkonverentsil üle ka auhinnad. Meie kojal on põhjust rõõmustamiseks, sest võitsime neid lausa kolm!

1) Toompea Noortekoda valiti parimaks noortekojaks Eestis aastal 2001! Meie kojale tõid edu: kodulehekülg, intranet, Kevadjooks/Südamejooks, Kõnekunsti kursused ja strateegia järgnevaks viieks aastaks.

2) Toompea Noortekoja eelmise aasta president Jüri Tümanok valiti parimaks noortekoja presidendiks aastal 2001!

Edu võtmed:

Elmo Puidet: Jüri rakendas koja juhtimises uue lähenemisena tegevussuundade aktiviseerimist läbi töögruppide ja kõigi koja tegevuste koondamist ühe nimetaja alla. See nimetaja - koja slogan Toompea Kojas on huvitav ja hea!
Janek Taaler: Jüri on juht selle õiges tähenduses, kes veab organisatsiooni eesmärkide suunas.
Olavi Tammemäe: Jüri Tümanok'i presidendiaasta tõi Toompea Kojale korrastatuma ja efektiivse juhtimiskorralduse, seda nii sisulise töö kui ka finantsjuhtimise vallas. 3) Laste leinalaagri toetuseks müüdi sügisel ja talvel jõulukaate ja muid meeneid. Selle projekti raames oli välja pandud nende samade laste poolt ise tehtud auhind, imeline purjelaev "Mure-mine" sellele kojale, kes müüb kõige suurema summa eest "nänni". Ja auhinna sai Toompea Noortekoda! Rändauhinna andsid üle Eve Soppe ja Ain Kuusik, Rapla koja president 2002.

Stiilipidu ja bowling

Saabunud õhtu häälestas meid kõiki hullumaja lainele! Jäneda Musta Täku tallis toimus suurejooneline stiilipidu. Iga koda valmistas ette ka lühikese etenduse.
Õhtu oli pikk ja pilte tehti palju, vaata fotoülevaadet!
Pühapäeva lõunaks kogunes kodade rahvas Veski-Silla bowlingusaali, et pidada maha tõsine võistlus - traditsiooniline Peeter Pariku mälestusturniir. Meie koja au kaitsesid Maarja, Elmo, Janek ja Andres (varumeeste pingil oli Kaido). Tihedas rebimises tulime koju neljanda kohaga!


Kommentaare ei ole: