reede, 13. september 2013

Meenutusi teemal JCI Aastakonverents 2013 Haapsalus!



JCI Aastakonverents 2013, Haapsalu

Aega pole, kel’ seda üldse oleks?
Telefonihelin , justkui kõrvalt toast tuleks
Tõttan,kes see ka poleks,
Kiire on.
Minni , Minni on!

Kõne tuleb kaugemalt,
Haapsalust.
JCI Aastakonverentsi kutse talt’
Lubaduseks, üritust saadab lust
Täis rõõmsaid inimesi, et maa must

Sõidan kilomeetreid veidi üle saja
Silt, leian üles õige raja
Võin öelda et ehk kardan,
Kas nii palju oskusi valdan,

Positiivsusega laetud
Rõõmu tundega üle kaetud
Uued kogemused taskus
JCI’kad näeme veel! kus?


2013 JCIAastakonverents toimus 13.-15. septembril Haapsalus. Selle aastase konverentsi läbiv teema kompis tervisejuhtimise piire. Tervis ja sellega toimetulemine võib olla omamoodi kunst, mille suurimaks segajaks on tihtipeale aeg.  On äärmiselt tänuväärne, et tulevad kokku ettevõtlikud inimesed, kes toovad teadmisi juhtides tähelepanu meie igapäeva elu mõju tervisele. Aitäh ning kummardus.

Minu jaoks oli JCI Aastakonverents esmakordne kogemus ning läksin osa võtma ilma igasuguste ootusteta. Mulle meeldib ennast vahetevahel shokeerida, kas siis ootamatute heade või halbade kogemuste, emotsioonidega- hoiab vaimu  erksa ja noorena. Lootusi oli mul tagataskus siiski mõni- kohtuda uute inimestega, keegi raputaks näilselt korraks öeldes: ,,Pane tähele enda tervist !” ning veeta meeleolukalt aega.
Aastakonverentsi ülesehitus oli arusaadav ning loogiline. 
Tundsin hetkega avasüli vastutõetuna. 
Ajakavad seintel andsid aimu KUSKESMIS on toimumas. 
Interaktiivsus on märksõna, mis võiks iseloomustada ühe sõnaga JCI Aastakonverentsi. 



Seminarid ja koolitused, millest jõudsin osa võtta andsid palju tagasisidet ühel või teisel viisil. Näiteks toitumise koolitusel oli võimalik ka enda käsi valgeks saada valmistades ebatavaliste komponentidega imemaitsev tervise smuuti. Kes meist ei armastaks toitu ?
Lahkusin ürituselt täiendunud teadmistepagasiga : kuidas leida endale aega, kuidas hoida toitumine tervislik kui olen sunnitud sööma joostes või põlve otsas.
 Olles pealinlane ei taha kiire elutempo tihti linnapiiri taha lasta. Seega olin äärmiselt õnnelik, et oli võimalik näha taas imelist puidust Haapsalu, hingata ühes värskemat õhku. Loodan sinna linna sattuda lähitulevikus veelgi ning vähemalt sama meeleolukate inimestega kui JCI kogukonnas.

Lõpetuseks sooviksin üht meile kõigile südame panna. Liikuge. Liikuge sest te saate. Kui te ei kasuta oma liikuvuse võimalusi võite need ühel päeval kaotada. Ja see saab olema halb päev kui te selle kaotate. Liikuge,  liikuge.  
Väärtustageim seda mis on antud, tervis on meie suurim rikkus

,, Positiivsusega laetud
Rõõmu tundega üle kaetud
Uued kogemused taskus
JCI’kad näeme veel! kus? ‘’

Olge terved,
Dianaliis Kross
JCI huviline

Pilte konverentsist leiab siit!
                                           

Kommentaare ei ole: