teisipäev, 10. september 2013

JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI UUDISKIRI 10.09.2013


 JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI UUDISKIRI 10.09.2013

Eeloleval nädalalõpul (13.-15. September) korraldab JCI Eesti kogukond kaunis Haapsalu kuurortlinnas tervisejuhtimise teemalise aastakonverentsi, mis toob kokku noored juhid, liidrid, ettevõtjad ja valdkonnaeksperdid üle vabariigi ja kaugemaltki. 

Käesolev uudiskiri annab aastakonverentsi sõpradele ülevaate partnerite soodustustest ning põhiprogrammi kõrval toimuvatest terviseteemalistest tegevustest!

Lisaks saab jätkuvalt liituda aastakonverentsi üritustega, ruumi on kõigile! Registreerumine toimub konverentsi veebilehel www.jci.ee/ak2013


Aastakonverentsil osalejad saavad kingituseks Austria päritolu Carmolis köhakommid , mis on valmistatud Karmeliitide vennaskonna munkade retsepti järgi ning mis aitavad käheda kurgu ja kinnise nina korral. Daamidele on täiendavalt kingituseks miskit, mis toetab nende naiselikku sära ja veetlust . Kadarbiku talu toetab aastakonverentsi sõpru värskete kodumaiste porganditega, A le Coq aga värskendusjookide (mahl, vesi) ning retro tantsude ergutitega (õlu, siider). Retro stiilis tantsulisi turgutab ka Old Munk Rum . Arctic Sport on kõikidele osalejatele välja pannud priipääsmed nende spordiklubidesse Tallinnas ja Tartus. Kinkston varustab osalejaid märkmepaberite ja pliiatsitega, et uued teadmised/mõtted kohe kirja panna.
Aastakonverentsi ettevalmistamist on toetanud Swedbank, Kuvaja, Cloudy , Haapsalu linnavalitsus,   Südameapteegi , Alexela jt toredad aktiivsed tervisesõbrad.

Haapsalu on tuntud ka oma väikeste ja armsate söögikohtade poolest. Käimasoleval nädalal saab soodsamalt einetada märksõna „JCI“ alusel järgmistes paikades: -20% kohvik Kärme Küülik (Karja 5), -10% kohvik Müüriääre (Karja 7), kohvik Soffa (Posti 1), kohvik Dietrich (Karja 10), Pizza Grande (Karja 6), Hermannuse maja (Karja 1a) ning Taksi pubi (Posti 29), kes pakub pühapäeval soodsat päevapraadi (2.50 eur).

Konverentsil on põhiloengute kõrval toimumas ka põnevaid töötubasid ja külastusi. Näiteks 15. septembril algusega 11:00 ja 13:00 on võimalik teha lähemat tutvust Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskusega, mis on Baltimaade suurim ja parimate võimalustega taastusravikeskus pakkudes nii lastele kui täiskasvanutele. Nii sellele tuuril kui töötubades osalemiseks on osalejatel palutud eelnevalt oma huvidest teada anda täites ära lihtsa ja kiire ankeedi hiljemalt 12. Septembri (neljapäeva) keskpäevaks: (NB! Töötoad on ainult täispaketi ja koolituspaketiga osalejatele). 

Lisaks tuletame meelde, et majutus ja transport Haapsallu ei sisaldu konverentsi osalustasus ning tuleb osalejatel ise korraldada. 
Samuti tuleks eelnevalt valmis mõelda osalemine õhtustel üritustel – reedesel tervituspeol/retrodiskol on soovituslikuks riietumisstiiliks retro ehk vahvad rõivad ja aksessuaarid möödunud aegadest (JCI liikmetel soovitavalt vanad kojapluusid jms), laupäeva õhtul (nii TOYP kui gala kontsert-õhtusöök) on stiiliks „black tie“.  

Asendamatud abivahendid aasatakonverentsil on visiitkaardid, mis loovad meie vahel uusi tutvusi ja ärikontakte. Neid ei tohiks maha unustada! 

Aastakonverents algab juba sellel reedel kell 9:30 Haapsalu Kultuurikeskuse (Posti 3) suures saalis. Palume kohale saabuda õigeaegselt!

Kogu info JCI tervisejuhtimise teemalisest aastakonverentsist on jätkuvalt leitav veebilehtedel www.jci.ee/ak2013 ja www.facebook.com/JciEstoniaAk2013


Kohtumiseni tervisejuhtimise radadel Haapsalus!

Krista Vapper                                                        Kuno Peek
Konverentsi peakorraldaja/projektijuht                   kommunikatsioonijuht
e-post: kristavapper.kv@gmail.com                                                                  kuno.peek@gmail.com
telefon: 566 03 697                                              55 43 210

Kommentaare ei ole: