neljapäev, 19. september 2013

JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI JÄRELKIRI 19.09.2013


 JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI JÄRELKIRI 19.09.2013

Head konverentsil osalenud tervisesõbrad!

Kolm töist päeva on möödunud pärast naasmist vahvast Haapsalust, kus veetsime koos sisukad ja rõõmsad paar päeva tervisejuhtimise (l)ainetel.

Korraldajad JCI Toompealt ja JCI Haapsalust ning esinejad tänavad teid aktiivse kuulamise ja kaasamõtlemise eest. Sellisele publikule korraldada ja esineda on ainult puhas rõõm!

Me loodame, et peagi leiate võimaluse (kui te seda juba teinud ei ole) vaadata üle Haapsalus omandatud tarkused ja mõtted, et kinnistada uued suunad oma tervise juhtimisel. Samuti loodame, et uued tutvused ja koostöövõimalused, mis  Haapsalus tekkisid, annavad tuult tiibadesse teie ettevõtmistele.

Konverentsi kestel nägite paari usinat inimest tegemas pilte toimuvast. Lähiajal sätime need kõigile kättesaadavaks www.jci.ee/ak2013 lehele, millest me teile siis ka teada anname.

Käesoleval hetkel on Joonas Vaabel eestvedamisel tehtud fotod kättesaadavad JCI Toompea pildialbumist,  kus JCI AK2013 fotod on lihtsama leidmise huvides seitsmes eraldi rubriigina eraldatud.
Väino Pool, fotograafia salvestused  asuvad siin!

Siiski palume teil leida mõned minutid ka tagasiside andmiseks – hinnata ja kommenteerida esinejaid ning partnerite pakkumisi. 
Tagasisidet saab esitada anonüümselt aadressil http://minu.primo.ee/e/JCI2013/13.sept

Tuleval aastal toimub JCI aastakonverents Viljandimaal ning keskseks teemaks on haridus. Kui teil on juba täna temaatilisi ettepanekuid või mõtteid kuidas konverentsi paremini teostada, siis soovitame need koheselt JCI Viljandimaale esitada. Nii on kindel et kõik head mõtted saab õigeaegselt töösse võtta. Kontaktid leiab kodulehelt www.jci.ee/viljandimaa.


Palju toredaid tervislikke mõtteid meile kõigile!

Krista Vapper                                                        Kuno Peek
Konverentsi peakorraldaja/projektijuht                   kommunikatsioonijuht
e-post: kristavapper.kv@gmail.com                       kunopeek@gmail.com
telefon:566 03 697                                                55 43 210

Kommentaare ei ole: