laupäev, 13. aprill 2013

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Asepresident 2012 nominent Minni Nool


AUHINNA ALBUM
B2 JCI Estonia Aasta Asepresident
Nominent:   Minni Nool
Esitaja:         JCI Toompea

Minni on Toompea kojas olnud alates 2006 aastast. Ta on tulihingeline jci-kas – ta on valmis JCI ja enda arengu nimel valmis astuma võitlusse kasvõi kõigevägevamaga J

Juurdekasv kojas

Minni peamiseks ülesanne EVP-na oli kasvatada koja liikmeskonda. Tema jaoks oli see tõeliselt püha üritus. Minni suhtles uute huvilistega väga personaalselt – kutsed ja üleskutsed saadeti alati kõigie üritustele nii kirja kui telefoni teel. Terve aastane edukas suhtlemine sai kulminatsiooni septembris, kui toimus suurejooneline JCI Toompea huviliste õhtu. Aasta lõpuks oli JCI Toompea üks enim kasvanud noortekodasid Eestis.

Initsiatiiv ja uuendused

Kui Minni endale midagi eesmärgi püstitab, siis täidab ta selle 110%. Kas ise hoogsalt tehes või teisi edukalt kaasates. Minni on väga hea kamraad – teistele eeskuju näidates suudab ta panna ka kõige rahulikumad mäed liikumaJ

JCI Haapsalu heategevusürituse tarbeks valmisid uue huvilise Miku juures hulgikogus maitsvaid ja värvikaid piparkooke, millest ei jäänud kõrvale ka Minni töökad käed. Minni jõuab lihtsalt igale poole ja toetab ettevõtmisi nii abikäte kui laia naeratusega.

Minni oskab väärtustada traditsioone, mis toimivad. JCI Toompea uuel juhatusel on olnud hea tava kohtuda ja õppida teineteist paremini tunnetama Juhatuse Team Buildingul. Uutele võimalikele juhatuse liikmetele antakse võimalus proovida, kuidas oleks selles seltskonnas järgmisel aastal olla.  

Väärtuslikkus JCI Estoniale

JCI kreedo ütleb, et „inimkonna teenimine on elu parim töö!“. Just need read käivad Minni kohta! Näiteks ei olnud EVP aastal tal mingi küsimus hoolitseda nii JCI Toompea koja liikmete ja huviliste eest ning samal ajal olla ka kohusetundlik ja täpne Eesti koja secy. 

Projektide tulemused.

Minni hoiab silma peal kõigel ja teeb seda alati mängleva kergusega. Tänu Minni valvsale silmale ja konstruktiivsetele ettepanekutele said JCI Toompea 2012 aasta alustatud projektid väga edukalt ja tulemuslikult lõpule viidud.


JCI Toompea tänab Minnit selle pühendunud ja energilise aasta eest ning usub, et ta väärib tiitlit JCI Estonia Aasta Asepresident 2012!

  
JCI Toompea

Kommentaare ei ole: