laupäev, 13. aprill 2013

13.aprillil osales Toompea koda JCI Balti Kevadkonverentsil Laulasmaal (JCI BC2013)


Minu jaoks oli Balti konverents esimene JCI poolt korraldatud suurüritus, kus osalesin.  Kindlasti sain JCI tegemistest ja eesmärkidest ühekorraga parema pildi ette ning tutvusin paljude toredate inimestega. Nagu Eestis ikka kombeks, olin neist mõnega juba eelnevalt hoopis teistel tööteemadel e-kirju vahetanud. 




Konverentsi korraldus oli hea – registreerimine käis kiiresti, esitlustehnika töötas ja paralleelsessioone oli kokku lausa kuni neli. Arusaadavalt ei jõudnud enamikke ettekandeid kuulama joosta, kuid peasaalist jäid meelde Eesti Energia ja Estonian Airi tulevikutrendide teemad.


Olavi Tammemäe,
JCI Toompea senaator #56215
Konverentsi lõpuks avastasin Rannaresidentsist, kus konverentsiteemasid käsitleti natuke intiimsemas õhkkonnas. Tallinna Inkubaatorite esitlusest sai selgeks, millised tugistruktuurid alustavate ettevõtete jaoks on olemas ning Tõnis Hinnov rääkis koostöö olulisusest tarnete maailmas.


killuke BC2013 korraldus-
meeskonnast:Paavo (Toompea),
 Kaja (Go) jaMeirly (Toompea)

Kui midagi ette võiks heita, siis tasuks  mõningatel esinejatel küll mõned inglise keele eratunnid võtta või alternatiivselt hinnata ingliskeelse osalejaskonna suurust ning kaaluda osaliselt siiski eestikeelset programmi. Tundus, et huvitav arutelu ja ladusus jäi mõnel hetkel kahjuks keele taha kinni.
 
Helen, Vivika, Marju, Angela, Minni,
Liina, Piia, Krista ja Birgit

Ilmselgelt pöörab JCI palju tähelepanu kontaktide loomisele ja aktiivsele suhtlemisele. Nalja sai “salajase sõbra” mäng, kus iga osaleja pidi loosiga saadud sõbra salaja üles otsima ning talle üllatuse tegema. Toompea Koja lauda saadetud mõnede šampuste autorid  igal juhul jäi teadmata.

Õhtune galaõhtusöök oli väga hea – Wicca kohviku kokk saab kiidetud! Auhindu sadas kõikidele kodadele ning muusikaline etteaste oli samuti tore. Üle ega umber ei saa muidugi basseinipeost – sellist hulka eri rahvustest, vanusest ja erialast inimesi ei näe just liiga tihti koos basseinis hullamas!

Kui nüüd kokku võtta, siis on JCI-kad tõesti ettevõtlikud ja tublid ja tulen teinekordki tegema ja osalema!

Helen Unt
JCI Toompea huviline

Pilte JCI BC2013 leiab rohkem siit ja Toompea pildigaleriist.

Kommentaare ei ole: