laupäev, 10. aprill 2021

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2020 nominent Kati Pino


AUHINNA ALBUM B6 JCI Estonia Aasta Noorliige

Nominent: Kati Pino

Esitaja:      JCI Toompea


Mõju kohalikule kojale

Kati on tavaelus vandeadvokaat ning osutab startup’idele õigusabi kõikides äriühinguõiguslikes ja lepingulistes küsimustes. Seega on ta väga tark ning põhjalik. Just seepärast usaldas koda talle 2020. aastal varahoidja väärika ametikoha. Koja finantsid olid tema valvsa pilgu all kenasti hoitud ning kõik investeeringute kajastamise ja vormistamisega seotud nüansside täitmine tagatud. 2021. aastal jätkab Kati JCI Toompea juhatuses GenSeci positsioonil. Meil on rõõm sellise ekspertiisiga inimest oma liikmete hulgas omada ning võime kindlad olla, et tema käe all on koja dokumentatsioon korrektselt vormistatud. Tema nõuandeid on olnud hea jagada ka teiste kodadega. 

Kati on oma teadmistega rikastanud ka JCI Toompea lipulaeva projekti “Ettevõtluskursus Tallinna Inglise Kolledžis” andes juriidika loenguid kahel semestril. 

Katil on suurepärane oskus eristada olulist ebaolulisest ning ta aitab seada teravikku just kõige rohkem  väärtust loovamatele tegevustele. Kati on väga särava iseloomu ja pulbitseva energiaga. Seltskonnaga liitudes tõstab ta kõigi energiataset ning ning tema tabav huumor treenib kõhulihaseid!  

Mõju kogukonnal.  

Kati hindab enesearengut ja haridust kõrgelt. Ta tegeleb pideva enesetäiendusega - nt on Katil kaks magistrikraadi. Samuti jagab ta lahkelt oma teadmisi teistele. Ta on andnud õigusteemalisi loenguid Tallinna Inglise Kolledžis ning kui käinud rääkimas erinevatel koolitustel. Lisaks sellele on ta juhendaja ja mentorina toetanud mitme lõputöö valmimist, aidates nii kaasa noorte haridusele. 

Osalemine JCI üritustel. Kati osales JCI Toompea Gallup StrengthsFinder koolitusel, huviliste õhtul, helikausside töötoas, suvisel chillil, juhatuse teambuildingul ning panustas ennastsalgavalt JCI Toompea meestepäeva ürituse õnnestumisse! Loomulikult oli ta kohal ka juhatuse koosolekutel ja koja üldkoosolekutel. Lisaks oli ta tihe kojalõunatel osaleja. Kuna eelmisel aastal paljud üritused jäid toimumata siis peale pikka tööpäeva arvuti taga ei leia teda virtuaalsetelt üritustelt. Selle asemel eelistab ta füüsilisi kohtumisi või aktiivset liikumist! 

Kati ootab väga JCI Presenteri koolitust ning Avaliku esinemise meistriklassi. Ta on päris kibe käsi väitlemises ning sooviks oma esinemisoskuseid veelgi parandada. Kati on kodalastele oma tegevusega väga silma paistnud ning valiti JCI Toompea 11 uue liikme hulgast 2020. aasta noorliikmeks! 

JCI väärtuste edasikandmine. Kati on parim meeskonnamängija ja kui sa suudad ta oma ideega kaasa tõmmata, siis võid kindel olla, et sul on kõrval inimene, kes viib su kõigest läbi. Kati on abivalmis ning lahke - ta on alati valmis oma teadmisi jagama ning toetama väärt ideid. 

Kati on avatud suhtleja ning leiab ühise keele kõigiga. Olles õppinud välismaal, hindab ta kõrgelt ka rahvusvahelisi suhteid ning reisimist. 

Kommentaare ei ole: