laupäev, 10. aprill 2021

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2020 laureaat Heliina Teder

 

AUHINNA ALBUM B5 JCI Estonia Aasta Liige

LAUREAAT: Heliina Teder

Esitaja:      JCI Toompea

Mõju organisatsioonile. Heliina on oma aktiivsusega silma paistnud esimesest hetkest peale. Ta valiti Toompea koja poolt 2018 parimaks uusliikmeks ning nii 2019. kui 2020. aastal parimaks liikmeks. 2018. aastal hinnati Heliinat parima noorliikme tiitliga ka Estonia tasandil.

2020. aastal taaselustas Heliina Ärifoorumi loengutesarja - 8 aasta taguse JCI Toompea projekti, mille eesmärk on Eesti ühiskonna edendamine edukamate ettevõtete kaudu. Ärifoorum on ettevõtjatele suunatud koolituste sari, mille käigus saab praktilisi teadmisi selle kohta, kuidas oma ettevõtte tegevust muuta efektiivsemaks ning kasumlikumaks. Koolitajateks on ettevõtjad, mis tagab teemade aktuaalsuse ja relevantsuse noorte ettevõtjate jaoks. Ärifoorumi oluline osa on ka omavaheline network’imine, milleks Heliina töötas ise välja abistavate küsimustega kaardid. Sellisel kujul network’imine on osalejate poolt väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud ning vestlused lähevad nii põnevaks, et raske on lahkuda! Lisaks käivitas Heliina Ärifoorumi kõrvale Facebooki chat’i, kus osalejad saavad oma kogemusi jagada ja küsimusi küsida. 

Heliinal on olnud märkimisväärne roll mängida JCI Toompea ettevõtluskeskse fookuse kujundamisel, seda nii Tallinna Inglise Kolledži ettevõtluskursuse vedamise, Väärtusta Tulevikku ettevõtlusteemalise konverentsi korraldamise kui Ärifoorumi käimalükkamisega. 

Tänu Heliina korraldatud üritustele ning tema aktiivsusele ja esinemistele (nt “Täitsa Pekkis” podcastis) on kotta jõudnud mitmed huvilised.

Kui septembrikuisel huviliste üritusel osalejatelt küsisime, kuidas nad Toompea kojani jõudsid, siis üle kolmandiku vastasid, et Heliina kaudu. 

Heliina kaasab oma tegemistesse ka teisi liikmeid. Ärifoorumi meeskonnas toimetab koos temaga kokku veel kuus kodalast, aidates esinejate leidmise ja kohapealse osalejate vastuvõtmisega või hoopis heategevusprojekti väljatöötamisega. 

Mõju kogukonnale.  2020. aasta jooksul toimus koroonale vaatamata lausa viis Ärifoorumi üritust, kus osales kokku 149 inimest. See on märkimisväärne hulk noori, keda Heliina oma tegevusega on mõjutanud. Lisaks Ärifoorumi üritustele, on ta loonud Facebookis ühisvestluse noorte ettevõtjatega, luues neile platvormi, kus ka üritusteväliselt kogemusi vahetada ja teineteiselt nõu küsida. 

Hetkel töötab Heliina oma meeskonnaga välja heategevusprojekti, mida rahastatakse Ärifoorumi piletitulust. Heategevusprojekti eesmärgiks on ettevõtlusteemalise lasteraamatu kirjastamine ning selle levitamine koolidesse.

Varasematel aastatel on Heliina korraldanud Väärtusta Tulevikku ettevõtlusteemalise konverentsi ning vedanud Tallinna Inglise Kolledži ettevõtluskursust. Teda inspireerib, kui ta saab panustada teiste inimeste arengusse. Tema juhitud projektid ja üritused on detailideni läbi mõeldud ning suunatud sellele, et osalejatele maksimaalselt väärtust pakutaks.    

Osalemine JCI üritustel.  Heliina on olnud kohal olulisematel oma koja ja Eesti koja üritustel nagu üldkogud, glögi ja aastakonverents. Sageli kutsub ta endaga kaasa ka mõne huvilise, kellele JCI-d lähemalt tutvustada. Heliina osaleb hea meelega Toompea koja matkadel. Samuti lõi ta aktiivselt kaasa juhatuse teambuilding’ul ning osales Gallup StrengthsFinderi koolitusel.  

JCI väärtuste edasikandmine. Heliina on ettevõtlik ettevõtja. Lisaks oma äri edukale ülesehitamisele, milleks tal on tulnud ületada mitmeid raskusi ja läbida erinevaid arenguetappe, on ta leidnud energiat ka JCI jaoks. Kõike, mida ta ette võtab, teeb ta ülima pühendumuse ja energiaga. Ta ei heitu teele ette sattuvatest takistustest ning on nõus tegema asju uutmoodi. Heliina mõtleb suurelt ning tegutseb suurelt! 

Heliina on sügav ning oma tegemistes põhjalik. Ta hindab sisukaid vestlusi ning positiivset ellusuhtumist. Heliina on avalikult jaganud ka enda arengut tänu JCI-le, mis on samuti mitmeid teisi noori inspireerinud.

Märkimisväärne on ka asjaolu, et Heliina ettevõte valiti 2020. aastal gasellettevõtteks. Heliina on meile kõigile eeskujuks nii aktiivse jaycee’na, eduka ettevõtja, naise ja emana.

 

 

 

Kommentaare ei ole: