kolmapäev, 8. jaanuar 2020

JCI Toompea juhatus ja All Stars Team 2020

JCI Toompea 2020 All Stars team (mittetäielik koosseis)

Juhatus



President
president (ät) jcitoompea.ee
 
JCI Toompea liige alates 2016.aastast. Olnud JCI Toompea VP Twinning ja EVP. Lisaks 2017 ja 2018 aastal JCI Estonia Auhinna Direktor ja Maailmakongressi tiimis Jaapani piirkonnajuht. 2020.aasta eesmärgiks on aidata liikmetel avastada oma potensiaali ja lõputuid võimalusi, mida JCI pakub ning pöörata rohkem tähelepanu 2030 Säästva Arengu Eesmärkidele.


 
Maarja-Eeva Mändmets
Executive Vice President
evp (ät) jcitoompea.ee

JCI liige aastast 2014. Selle aja jooksul on olnud JCI  Toompea Secretary ja VP Social. EVP-na 2020.aastal on ta suurim soov, et Toompea koda oleks jätkuvalt atraktiivne, mõnus ja arenguvõimalusi pakkuv keskkond nii praegustele liikmetele kui huvilistele. Samuti seisab ta hea selle eest, et kojaga liituks mitmeid vahvaid tegelasi.




 
Immidiate Past President
ipp (ät) jcitoompea.ee
  
JCI Toompea liige alates 2014. On aastate jooksul osa saanud väga paljudest erinevatest projektidest ja positsioonidest. Ta on olnud JCI Toompea VP Social, EVP ja 2019 aasta President. Sel aastal on ta IPP rollis ja toetab juhatust oma kogemusega, mida ta JCI-st on viimase 7 aasta jooksul omandanud. Lisaks on ta 2020 aastal JCI Estonia juhatuses VP Rahvusvaheliste suhete alal.






Karin Truuver
Secretary General
secretary (ät) jcitoompea.ee

JCI Toompea liige alates 2019.aastast. 2020.aastal võtab ta koha sisse koja sekretärina, kus soovib olla kindlaks toeks uuele juhatusele ja koja liikmena aidata kaasa selle mõnusa, hubase “kõik on omad” tunde tekitamisele ja hoidmisele, mida iga kord kojaliikmetega kohtumisel tunneb.


Kati Pino
Treasury
treasury (ät)jcitoompea.ee

JCIToo mpea kandidaatliige 2019. aastast. Igapäevaselt töötab advokaadina ning põhiliselt nõustab ettevõtteid. Tal on magistrikraad nii õiguse kui majanduse erialal - seega on ta varahoidja ametikohale õige inimene ning on juhatusele abiks eelarve jälgimisel ja koja vahendite kõige optimaalsemal kasutamisel.





Laiendatud juhatus



Aigi Kasvand
Communication Director
communication (ät) jcitoompea.ee

JCI Toompea liige alates 2018.aastast. Juba 2006 oli ta vabatahtlikuna abistamas EC2006 kallal. Eelmine aasta möödus tal Maailmakongressi müügitiimis Lõuna-Euroopa piirkonnajuhina tegutsedes. Käesoleval aastal püüab ta anda kõik, et koja liikmed oleksid hästi informeeritud kojas toimuvast ja info vahetus oleks võimalikult efektiivne.



Karolin Kairo-Gasman
Happiness Director
Kkgasman (ät) gmail.ee

On Toompea koja liige olnud aastast 2018. Selle aja jooksul on osalenud paljude koja ürituste korraldamisel, kingituste valmistamisel ja andis suure panuse Maailmakongressi Gala tiimi. Oluliseks peab isiklikku arengut ning on kojas inimeste pärast, sellega seoses on võtnud aastal 2020 endale rolli  hoida oma meeskond rõõmsa ja õnnelikuna läbi erinevate töötubade korraldamise.






Galina Rohumaa
Twinning Director
twinning (ät) jcitoompea.ee

JCI Toompea liige alates 2016 aastast. Pidades 2 aastat kojas varahoidja ametit pühendub ta 2020.aastal suhetele meie sõpruskodadega Twinning Direktorina. Ta on loomult uudishimulik ning see on tema jaoks uus väljakutse.  Veel soovib ta, et Toompea koda oleks jätkuvalt atraktiivne ning on õnnelik, kui saab natuke teistele abiks olla ja seejuures ise õppida.






Taavi Tammoja
Investments Director
tammojataavi (ät) gmail.com

JCI Toompea liige alates 2018. Lõi kaasa ka Wöko tiimis ning annab 2020 aastal oma parima, et Toompea kojal läheks hästi investeeringutega. Igapäevaselt töötab ta SEB Pangas suurklientide krediidianalüütikuna, kus ta hindab vastaspoolte riskisust - seega mees õige koha peal. Lisaks pakuvad talle huvi kõik sportlikud üritused ning püüab korra aastas käed külge lüüa mõnes heategevuslikus projektis.



Projektijuhid


ÄriFoorum Projektijuht
arifoorum (ät) jcitoompea.ee
 
JCI Toompea liige alates 2018 aastast, kuid vedas esimest suurprojekti juba enne liikmeks saamist. Ta on varasemalt olnud TIK`i projekti ja ettevõtlikkuse teemalise konverentsi „Väärtusta Tulevikku“ projektijuht. Tema soov on olla ka järgmisel aastal aktiivne liige, ühelt poolt seetõttu, et tema enda arengukõver oleks jätkuvalt tõusvas trendis ning teiselt poolt seetõttu, et inspireerida ja motiveerida läbi Ärifoorumi ettevõtlikke inimesi saama eduka(ma)teks ettevõtjateks.



TIK projektijuht
triin.urb (ät) gmail.com
 
JCI Toompea liige alates 2017 aastast. Eelmisel aastal oli TOYP projektijuht ja Toompea koja VP Twinning. Lisaks aitas TOYP korraldamisega Maailmakongressi tiimis. Juba varasemalt TIK projekti vedanuna on ta tulnud tagasi uue power`i ja värskete ideedega. Igapäevaselt on ta personalispetsialist. Ta on suurepärane meeskonnamängija ja iga koja peo säravaim hing.




Dianaliis Kross
TIK projektijuht
dianaliis (ät) gmail.com

JCI Toompea kandidaatliige alates 2020.aastast. Juba varemgi JCI projektides osalenud, kuid kosmopoliidina mööda maailma ringi rännanud, on ta lõpuks siin ja soovib meie projektidesse oma kogemuste ja teadmisega panustada, et leida endale uusi väljundeid.






Kati Miller
Kojalõunate haldjas
kati.miller (ät) millercolegal.com

JCI Toompea kandidaatliige alates 2018 aastast. Igapäevaselt on Kati õigusbüroo asutaja ja partner, rahvakohtunik Harju Maakohtus ja külalislektor TalTech’is, kus õpetab START-UP ettevõtlust - tõeliselt aktiivne kodanik. 2020.aastal korraldab ta JCI Toompea kojalõunaid - nüüd sa kindlasti ei taha neist ilma jääda ;)




Kodulehe ja blogi haldur
minni.nool (ät) gmail.com

Minni on Toompea koja raudvara ning on hooldanud enda loodud blogi, kui koja mälestusteraamatut, algusest peale. Meie rõõmuks on ta lubanud jätkata JCI Toompea blogi ja kodulehe haldamisega ka 2020. aastal.







Akash Arcot Chandrashekaran
Meililistide haldur
acakash (ät) gmail.com 

JCI Toompea liige alates 2018. 2020.aastal panustab ta JCI Toompea tegemistesse meililistide haldamisega. Ta on sünnipäraselt indialane kuid elanud Eestis juba 7 aastat. JCI Toompea valis ta kuna siin on toredad inimesed ja meil on lahedad üritused.




Jälgi meie tegemisiKoduleht Facebook  / Blogi Fotogalerii


Täname, et oled meiega! 

Kommentaare ei ole: