laupäev, 5. aprill 2014

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta LOM President 2013 nominent Minni Nool

AUHINNAALBUM
B1 JCI Estonia Aasta LOM President
Nominent: Minni Nool
Esitaja:       JCI Toompea

Minni oli ambitsioonikas, väga töökas ja kohusetundlik ning eesmärgile orienteeritud president. Ta oskas nautida presidendirolli, kuid samas tundis ka suurt vastutust, et Toompea koda liiguks ja areneks ning paistaks silma kõigile nii sees- kui väljaspool organisatsiooni.

Juhtimine ja juhiks olemise kunst
Üks peamisi põhjusi, miks Minni tahtis saada Toompea koja Presidendiks, oli see, õppida juhtimist vabatahtlikus organisatsioonis ja juhiks olemise kunsti. Ta sai väga kiiresti aru, et parim juht on see, kes ei ole liikmetest kõrgemal, vaid on nendega koos.
Ta ei salli lollusi ega kahepalgelisust – JCI Toompea No BullShit Award 2012 kuulub just talle.
Minni mõistis, et koja liikumapanevaks jõuks on liikmed ja neid tuleb hoida ja pidevalt pakkuda uusi arenguvõimalusi.


Ta suhtles kõigi liikmetega väga personaalselt – kõik liikmed leidsid just Tema aastal armsad omatehtud sünnipäevakaardid õigel päeval oma postkastidest. 
Ta oskas kasutada õiges kohas nii piitsa kui präänikut. Tunnustust jagas ta kõigile väljateenitult ja siiralt – JCI Toompea Mesisuu 2013!
Minni jõudis kõikjale – kas personaalselt kohale või siis emotsionaalselt e-kirjade vahenduselJ

Liikmete kaasamine projektidesse ja üritustele
2012 aasta lõpus võttis Toompea koda koos julge presidendiga endale taaskord ülisuure väljakutse  korraldada taaskord parim AK2013. Seekord otsustati seda teha koostöös väiksema Haapsalu kojaga, et aktiveerida ka kuurortlinna elu ja suurendada jci tuntust sealses kogukonnas.
AK2013 liikus pärituules võidukalt ja tulemuslikult. Loomulikult oli presidendil väga suur roll, et see suursündmus jõudis nii säravalt kõigi meie ette. 

Minni oskab väärtustada ja hoida traditsioone. 2013 aastal sai JCI Toompea osaleda mitmetel matkadel, lustida sünnipäevapeol, muljetada lõunalauas, möllata tulemuslikult uute ja vanade projektide kallal, koolitada oma juhioskusi jne.
Tegevuslusti jagus Minni aastal kõigile uutele ja vanadele JCI-katele nii oma kojas kui ka väljaspool. Minni ei peljanud kaasata Toompea koja tegemistesse kõiki Eesti koja liikmeid – just nii areneme ja õpime me kõige paremini ning paistame silma ühiskonnas tervikuna.

Väärtuslikkus JCI-le
JCI kreedo ütleb, et „inimkonna teenimine on elu parim töö!“. Need read käivad Minni kohta! 2011-2012 oli Minni JCI Estonia GenSec – pidas seda ametit väga kohusetundlikult ja täpselt.  2013 juhtis JCI Toompeat edukalt korraldama JCI Estonia aasta tippsündmust – Aastakonverents 2013.


Projektide tulemused
Minni hoidis silma peal kõigel ja kõigil ning ta  tegi seda alati mängleva kerglusega ja väga konkreetselt, et kellelgi ei saanud jääda kaheti arusaama.
Tänu Minni valvsale silmale ja konstruktiivsetele ettepanekutele said JCI Toompea 2013 aasta  projektid väga edukalt ja tulemuslikult lõpule viidud.


JCI Toompea tänab Minnit selle pühendunud ja energilise aasta eest ning valis Minni ka parimaks juhatuse liikmeks ning usub, et ta väärib ka tiitlit JCI Estonia Aasta LOM President 2013!




JCI Toompea

Kommentaare ei ole: