laupäev, 5. aprill 2014

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Magnet 2013 nominent Angela Laanemaa

AUHINNAALBUM
B8 JCI Estonia Aasta Magnet
Nominent: Angela Laanemaa
Esitaja:       JCI Toompea


Angela Laanemaa liitus JCI Toompea tegemistega 2008. aasta alguses. Värske JCI-kana visati ta kohe võõrasse vette ja temast sai 2008 aasta RatRace korraldustiimi liige, mis jättis talle kustumatu mulje ning tänu millele ta soovis asutuda JCI Toompea liikmeks. Pika perioodi jooksul, mis ta on meie kojas aktiivne liige olnud, on ta olnud Toompea koja sünnipäeva projektijuht, 2012 Toompea koja secy ja 2013.aastal koolitusjuht.

Tänu Angela suurepärasele suhtlemisoskusele, sõbralikkusele ja energilisusele toimus 2013. aastal palju erineva mastaabi ja suunitlusega koolitusi, alustades ajajuhtimise, lifeplanningu koolitustega ja lõpetades tantraga. Koolitustel oli palju osalejaid, kes ei teadnud midagi JCI-st, kuid koolituste raames tutvustati ka neile, millega me tegeleme ning miks tulla meiega liituma. Tänu oma koolitustele teenis ta ära JCI Toompea 2013. aasta Aasta Magneti tiitliJ
Lisaks sellele, et Angela ise on osavõtlik ning pealehakkaja, on ta toonud JCI organisatsiooni ka teisi väga aktiivseid ja tegusaid inimesi. Tänu Angelale on mitmed huvilised ja nüüdsed liikmekandidaadid jõudnud Toompea kotta, sh Toompea Koja 2014. a Matkadirektor Tõnis Prangli. Mitmetest koolitustel käijatest on saanud ka teiste kodade huvilised.
Angela on kutsunud organisatsiooni väga tublisid ning aktiivseid noori, kes kohe alguses projektidele käed külge on löönud ning osad neist koguni mitmes projektis korraga tegutsenud või tegutsemas. 

Toompea koda on väga tänulik selle eest, et Angela uute liikmete kaasamisse niivõrd tublisti panustanud on.


JCI Toompea

Kommentaare ei ole: