teisipäev, 22. märts 2011

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2010 nominent Mariliis Männik-Sepp

Kõigepealt ilmub nähtavale lai naeratus ja siis Mariliis- nii võiks teda iseloomustada :-) Mariliisi positiivsus uute ideede väljakäimisel ja asjade ära tegemine ilma suure ”kisa-kärata” on teinud temast positiivse eeskuju teistele ja hinnatud kaaslase Toompea kojas.

Aktiivne osalemine Tervisekonverentsi korraldamisel
Mariliis on Toompea koja kandidaat olnud juba paar aastat, kuid suure osa ajast väikelapsega kodus. Aktiivselt tuli ta kotta 2010 aasta alguses ning pani kohe õla alla Tervisekonverentsi korraldamisele. Mariliisi põhiliseks ülesandeks sai konverentsi kodulehe http://www.tervisekonverents.ee/ kujundus ja pidev täiendamine, millega ta ka suurepäraselt hakkama sai. Konverentsi koduleht on huviliste poolt siiani külastatud, pakkudes nii esinejate kontakte kui ka koolitusmaterjale. Lisaks hoolitses Mariliis ka konverentsi brozüüri koostamise ja trükkimise eest. Konverentsipäeval jätkus Mariliisi nii osalejate registreerimisele, saalide eest vastutama kui ka ettekannete videoülesvõttele. Projektijuht Kerli Mägar: ”Mariliisi pühendumus ja usk Tervisekonverentsi õnnestumisele oli imetlusväärne. Ta oli 100% hingega asja juurest ja suuresti tänu temale see konverents ka teoks sai!” Tervisekonverents auhinnati 2010 aaastal JCI Estonia parimaks elukeskkonna arendamise projektiks. Ka 2011 aastal on Mariliis juba üks selle konverentsi eestvedajatest.

Kuna Mariliis otsustas koja tegemistesse veelgi rohkem panustada, astus ta 2010 a. Juunis JCI Toompea täieõiguslikuks liikmeks. Polnudki vist ühetgi Toompea koja üritust, kus Marillis poleks osalenud- teda jätkus kõikjale :-) Mariliis on oma kojaliste tegemistega ka oma tuvusringkonnas huvi äratanud ja toonud koja üritustele juba 3 uut huvilist. Loodetavasti saavad nendest sama tublid ja aktiivsed kodalased, nagu Mariliis.

JCI Estonia Aastakonverents 2010- Conscious Leadership
Mariliis oli asendamatu tiimiliige ka 2010 aasta Eesti koja tähtsaima ürituse korraldamisel. Mariliisi korraldada oli välis- ja VIP külaliste vastuvõtt ning lisaks oli kohapeal tema vastutada ka senatilõuna ja – baari korraldamine. Konverentsi direktor Heidi Kakko meenutab: ”Mariliis on hea tegutseja- kui kusagil midagi logiseb ja on vaja ära teha, siis ta kohe ka teeb. AK-l oli juhus, kus oli vaja viimasel minutil kaelakaardid ära lamineerida. Mariliis võttis otsustavalt kaartide pundi kätte, otsis koha kus lamineeriti ja tõi kibekiiresti valmis asjad tagasi.”

Kodalased tunnustasid Mariliisi panust, valides ta 2010 aastal JCI Toompea Parimaks Uusliikmeks.

Kojas toimetamisest positiivset innustust saanuna, otsustas Mariliis kandideerida ka koja juhatusse - JCI Toompea VP Individual ametikohale 2011 aastaks. Valituks osutununa asus ta juba 2010 aasta lõpul koja arengu ja koolituse huvisid kaardistama. Usume, et 2011 aastal suudab Mariliis meie koolituste isu rahuldada ja ta jätkab meie üllatamist positiivses mõttes :-)


JCI Toompea

Kommentaare ei ole: