neljapäev, 24. märts 2011

Ärifoorumi väljasõit: Demokeskus 24.03.2011

Seekordne Ärifoorum oli veidi teistsugust nägu. Eelkõige selle tõttu, et me ei kutsunud kedagi enda juurde rääkima, vaid läksime ise külla. Sealt ka nimi Ärifoorumi väljasõit. Kuna üritusele oli vaid 15 kohta, siis täitusid need juba kaks nädalat varem ja seda ühe õhtuga. Lisaks meie oma koja inimestele oli ka sõpru JCI Tallinna ning JCI Toomemäe ridadest.



Külas käisime Eesti IKT Demokeskuses, mille tegevjuht Indrek Vimberg rääkis meile põhjalikult nii Demokeskuse kui IKT Ekspordiklastri olemusest ja tegevusest. Saime aimu sellest, mis on meid lähiaastatel ees ootamas e-riigi ja ühiskonnas suuremat kõlapinda omavate IT-lahenduste näol. Hea oli kuulda, et topiseks kutsutav e-Tiiger on maailma mõistes siiski väga arenenud ja hinnatud. Küll aga ei tohiks liigselt saavutatud edule IT vallas puhkama jääda, kuna ka teised riigid liiguvad väga aktiivselt edasi.


Külastuse lõpuosas ootas meid "maiustus" - demoruum, kus kõike käega katsuda sai. Nagu piltidelt näha, siis see pani inimestel tõeliselt silmad särama. Nii tellisimegi endale mobiili abil masinast ajalehte, kustutasime ja panime põlema kõikvõimalikke tulesid, hoidsime käes esimest iPhone-i jpm.



Veel pilte leiad Ärifoorumi Facebooki lehelt: www.facebook.com/arifoorum

Aitäh kõigile ja järgmiste kordadeni!

Olavi Eikla
Ärifoorumi DIR 2011
JCI Toompea

Kommentaare ei ole: