neljapäev, 7. märts 2019

Naistepäeva eelmäng ehk helista mu kellukest Toompea moodi!

7-ndal märtsil, rahvusvahelise naistepäeva eelõhtul, üllatasid Toompea koja parimad mehepojad ühes Vanalinna hubases Stuudiokorteris oma koja naisi rooside ja meeleoluka koosviibimisega.

Traditsiooniliselt Toompea kojale voolas šampanja taas kord ojadena ja nii, kõrgendatud meeleolus, valmisid uudishimulike naiste erutatud kiljatuste ja Ando kuldsete käte abil ning juhendamisel maailma parimad ehk eranditult ka kauneimad Pavlova koogikesed.

Peo käigus pandi muuseas proovile Toompea koja naiste oskus eraldada terad sõkaldest. Pimetesti käigus oli võimalik mekkida viite erinevat vahuveini ning nende seast parimad palad välja valida. Nagu öeldakse, siis maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse! Õnneks oli toonase seisuga kokku tulnud Toompea koja naisliikmetel välja arenenud nii rafineeritud maitsemeel kui sündsusetaju ning ühehäälselt anti valu hoopis mullijoogile.

Kesköötunni lähenedes võttis naistepäeva eelmäng hoogsalt suuna klubisse Chicago, mis oma viimaseid päevi- ja hingetõmbeid tehes pakkus rahvale nautimiseks ei kedagi muud kui Terminaatorit tema täies hiilguses.

Juulikuus lumi on maas... ja tõepoolest, lumi oligi maas, aga südames väga soe tunne!
Aitäh kallid mehed - Ando, Raigo, Tõnis ja Priit, et andsite hoo sisse meie naistepäevale!
Aitäh, et olete meil olemas ja hoiate meid tormituulte eest, alati!


PS! Rataskaevu tänav 14 asuvat Stuudiokorterit (Clean, cozy and light Old Town loft apartment) on võimalk välja rentida erinevateks koolitusteks või ka intiimsemateks koosviibimisteks. 40m2 saal mahutab umbes 20 inimest ja köök on varustatud kogu vajaliku tehnika ja asjasse kuuluvaga. Rohkem infot +37256567595 või www.airbnb.com leheküljelt.


Kommentaare ei ole: