laupäev, 30. märts 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Kohalik Koda 2018 laureaat - JCI Toompea

AUHINNA ALBUM A10 JCI Estonia Parim Kohalik Koda  
Laureaat: JCI Toompea
Esitaja: JCI Toompea


 
JCI Toompea - on seltskond teotahtelisi noori inimesi, kel on väga palju häid ideid ja rohkelt pealehakkamist! Alati sõbralik õhkkond, mille loovad koolitused, ühiskonnale suunatud projektid, seltskondlikud kooskäimised ning traditsioonilised matkad.


Sellised olime ka aastal 2018! Me jätkasime panustamist oma peamistel tegevussuundadel – isiklik areng, ettevõtlus ja rahvusvahelised suhted.


 
Meie 2018.aasta projektid pälvisid tunnustust JCI Estonia Aastakonverentsil “Peaproov”, kus Parima Rahvusvahelise koostöö projetki tiitli sai koostöös JCI Osakaga läbi viidud” Peace Conference of Youth” programm. Parimaks lastele ja noortele mõeldud kategoorias tunnistati meie pikaajaline projekt “Ettevõtluse alused” Tallinna Inglise Kolledzis ning parima koolitusprojekti kategoorias skoorisime koos JCI Toomemäega “Täiskasvanuhariduse Foorumi” korraldamise eest!

 
Liikmeskonna juurdekasv Meie jaoks jääb võitluses kvaliteet versus kvantiteet peale kvaliteet! Oleme valivad uute liikmete vastuvõtmisel. Oma kodalastele pöörame palju tähelepanu ja hoolitseme selle eest, et nendest areneksid suurepärased JCIkad.

2018. aastal võtsime vastu 4 uut liiget ja aasta lõpu seisuga oli meil kokku 23 liiget. 12 senaatorit, 1 välissenaator, 8 auliiget, 6 toetajaliiget ja 2 liikmekandidaati.
 
Finantstegevus Otsisime võimalusi oma rahalist seisu veelgi parandada ja koostasime selleks uue investeerimiseplaani, mis 2018. aastal käiku läks. Eelarve koostati suhteliselt konservatiivselt aga olles valmis positiivseteks üllatusteks. Erinevate projektide tulemid olid erinevad ning aasta lõpuks tulemusi kokku liites oli tulemus rõõmustav. 2019. aastaks on meil jällegi võimalusi, et panustada oma liikmete arengusse.


 
Tegevus JCI Estonias JCI Toompea andis suure panuse JCI Estonia juhatusse. Meie ridadest olid täidetud JCI Estonia Partnerlusdirektori ja Auhinnadirektori ametikohad. Meie imeline president Leelo osales kõikidel JCI Estonia üldkogudel ning külastas aktiivselt teiste kodade üritusti. Samuti korraldasime koostöös e-Kojaga JCI Estonia 2018. aasta suvepäevi. JCI Estonia Saunapäevad andsid uue hoo sisse suvepäevade traditsioonile. Meie liikmed osalesid mitmetel väliskonverentsidel ning Maailmakongressil Goas juhtisid Raigo Raid ja Triin Pajumaa Eesti delegatsiooni. Kuigi paljud meie liikmed on ennast sidunud ära Maailmakongressi 2019 korraldamisega Tallinnas siis tundsime, et suudame võtta enda kanda JCI Estonia Kevadkonverentsi 2019 korraldamise, mis kannab nüüdsest uut nime - VÄÄRTUSTA TULEVIKKU Konverents ja selle raames TOYP autasustamise Gala.
 
Rahvusvahelised suhted JCI Toompea koja jaoks on rahvusvahelised suhted väga olulised. Suhtleme palju oma twinning kodadega, käime neil külas ja võtame aktiivselt väliskonverentsidest osa. 2018. tähistasime koos JCI Toomemäega suurejooneliselt oma 27+23=50 Juubeli sünnipäeva Rootsi kruiisiga, kus kohtusime trinningkodade Stockholmi ja Marienhamniga. Maailmakongressil Goas sõlmisime uue sõpruslepingu JCI kõige suurema kojaga – JCI Osakaga Jaapanist, kellega 2018.a. suvel läbi viidud projekt –Peace Conference of Youth raames külastasid Eestit 15 üliõpilast ning üheskoos Eesti õpilastega püüti leida lahendusi ÜRO Säästva arengu eesmärgile (SDG) nr.3 Tervishoid ja heaolu.


 TWINNING IS WINNING!

Kommentaare ei ole: