laupäev, 12. märts 2016

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Magnet 2015 laureaat Marilyn Post

AUHINNA ALBUM  B8 JCI Estonia Aasta Magnet
Laureaat:       Marilyn Post
Esitaja:           JCI Toompea

Kes on see särav ja rõõmsameelne tütarlaps, kes räägib innukalt ja kelle ümber koguneb rahvas? Kes räägib alati oma sõpradele-tuttavatele kui lahe koht on JCI ja mida kõike siin teha saab? Kelle särasilmne ja sõbralik suhtumine asjadesse paneb igaüht end hästi tundma? 

Saage tuttavaks, see on Marilyn – JCI Toompea koja magnet!
2015. aastal tegi Marilyn palju tööd. Võttis vastu suure väljakutse ja kandis hoolt, et kõik JCI Toompea asjad saavad õigeks ajaks tehtud. Nimelt oli ta 2015. aasta juhatuses sekretär. Lisaks võttis ta suure rolli JCI Nordic Inspiration Conference 2015 korraldustiimis – tema oli see inimene, kes pommitas konverentsi külalistajaid küsimustega ja lahendas nende muresid enne konverentsi algust ning kes võttis külastajaid ka konverentsi ajal rõõmsalt registreerimislauas vastu.
Oma entusiasmi ja heasüdamlikkusega on ta aidanud JCI Toompea kojal tublisti kasvada – tänu Marilynile on koda saanud uusi liikmeid, kandidaate ja huvilisi. Kahest Marilyni toodud inimesest on saanud JCI Toompea koja head sõbrad ning ühest liikmekandidaat. Lisaks aitas ta veel ühel inimesel liikmeks saada. Ja oi kui paljusid on ta kojaga liitumise otsuses toetanud!

Kui uus inimene tuleb JCI Toompea kokkusaamisele, siis oma rõõmsa oleku, heade ideede ja can-do suhtumisega näitab meie Marilyn kui lahe koht meie koda on. Ja kuna sarnane tõmbab sarnast, siis on meil uusi lahedaid tegijaid.
Aitäh, Marilyn! J

JCI Toompea 2016



Kommentaare ei ole: