laupäev, 12. märts 2016

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2015 nominent Kaido Irval

AUHINNA ALBUM B5 JCI Estonia Aasta Liige
Nominent:      Kaido Irval
Esitaja:           JCI Toompea


Kaido Irval on olnud JCI Toompea liige alates 2001 aastast. Ta on olnud JCI Toompea president aastal 2004 ja JCI Estonia Treening Instituudi koolitaja aastatel 2007 - 2012. Kaido asus uuesti JCI Toompea koja juhatusse 2014. aastal, seekord turunduse valdkonnas. Võib öelda, et läbi turunduse leidis Kaido JCI Toompea kojas enda uue hingamise. Kaidot iseloomustab sõbralikkus, positiivsus ja kaasahaarav suhtumine ning tahe panustada nii oma kojas kui JCI Estonia tasandil.

Toetus oma kojale, juurdekasv

2015. aastal oli Toompea koja jaoks kasvamise aasta, kus paljud uued liikmed ja huvilised avastasid koda ja koja tegemisi. Just Kaido oli see, kes aitas neil avastada „jcikaks“ olemise väärtusi. Olles eeskujuks, mitte ainult uutele vaid ka vanadele liikmetele, oli Kaido see kes osales kõikidel üritustel jäädvustades ja kajastades sündmusi kohapeal. Just eeskuju ja positiivne kaasahaarav suhtumine oli see, mida JCI Toompea koda vajas ja mida Kaido aastal 2015 suurepäraselt oma kojaga jagas. Lisaks tõi ta teiste kodalasteni hulgaliselt pilte, ideid ja algatusi.

Initsiatiiv ja uuendused

2015. aastal oli koja suurimaid tegevusi twinning ning ka selle tegevuse üks algataja oli just Kaido. Soendades suhteid kodadega väljapoolt Eestit näitas Kaido kuidas luua suhteid teiste kodadega ka üle Eesti.

Toetus JCI avalikule mainele

Kaido positiivsed postitused piltide kujul on kajastanud kõikide Eesti kodade sündmusi ning on jõudnud nii paljude JCI liikmeteni kui ka väljapoole.


JCI Toompea 2016

Kommentaare ei ole: