esmaspäev, 16. mai 2022

Auhinnaalbum: JCI Estonia aasta senaator 2021 nominent - Raili Naris

Raili Naris

Liikmete arendamine, motiveerimine, inspireerimine. Kuidas motiveeris ja inspireeris liikmeid? Kuidas panustas noorliikmete arengusse?

Raili inspireerib liikmeid oma isiksusega. Ta on tohutult energiline, särav ja positiivne. Temaga on huvitav maailma ja JCI asju arutada ning koos lõbutseda ja pidutseda. Raili jagab meelsasti oma teadmisi ja kogemusi, kuid ta ei ole kinni jäänud perioodi, mil ta ise koja president oli ning mõistab, et noored võivad tahta teha asju teistmoodi. Ta on aasta läbi aktiivselt üritustel käinud ning kodalastega, nii uute kui vanadega, suhelnud. Raili tutvustab noortele läbi enda, kes täpsemalt on senaator ning kuidas vabatahtlikust tegevusest võib välja kasvada eluaegne sõpruskond üle terve maailma. 

Mõju organisatsioonile. Kuidas on aidanud kaasa JCI Estonia ja kohaliku koja mainekujundusele? Kuidas panustas JCI Estonia ja kohaliku koja arengusse?

Raili panustab koja sõprussuhete hoidmisesse JCI Kotkaga. Neist on perekond Nykänen’idega head perekonnatuttavad saanud ning käiakse üksteisel külas ning ühistel puhkustel. Sellised lood on heaks näiteks JCI-st kui rahvusvahelisest organisatsioonist. 

Raili on koja visiitkaardiks - kui ta üritustele tuleb, siis teda on hea noortele tutvustada - vot sellised eluaegsed liikmed on meil!

Osalemine JCI üritustel. Kirjelda ja too välja osalemised kohaliku koja, rahvuskoja ja rahvusvahelistel üritustel ning projektides.

Raili võttis aktiivselt osa paljudest koja üritustest. Näiteks käis ta liugu laskmas koja vastlapäeval, klaase kõlistamas naiste- ja meestepäeval, oma kogemust jagamas sügisesel üldkogul, tantsu vihtumas koja juubelil ning presidendiketi tseremoonial glögil. Raili on tohutult särav ja energiline ning ta paneb särama iga ürituse, kuhu ta läheb! 

JCI väärtuste edasikandmine. Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus?

Raili on tohutult positiivne inimene. Ta on valinud vaadata elu helgemat poolt ning mitte naiivselt selle teise poole ees silmi kinni pigistades, vaid sellest oma tasakaalukuse, tarkuse, tegutsemis- ja tahtejõuga üle olles. Ta ei jää probleemidesse kinni, vaid leiab neile lahenduse ning läheb edasi. Ta on naine, kes on oma elus tasakaalu leidnud töö, pere, sõprade ja hobide vahel. Näiliselt mängleva kergusega jõuab ta pärast tegusat tööpäeva tütre teatriringi ning sealt JCI üritusele härraga tantsu lööma. 

Raili on kodalaste jaoks alati olemas ning ta tuleb alati, kui teda kutsuda. Temas on “Teeme ära!” energia, ta on initsiaator ja käivitaja, olles sellega eeskujuks nii JCI-katele kui oma sõpradele. Ta paneb käed külge, kus vaja ning teda ei pea pikalt paluma!

Kommentaare ei ole: