pühapäev, 11. august 2013

Registreeru ja tule JCI Aastakonverentsile (JCI AK2013), mis toimub 13.-15.09 Haapsalus!

JCI Aastakonverentsini veel 1 kuu – võtta kokku (tervise)sõbrad enda ümber ning registreeruge üritusele kuulama ja arutama. 

NB! Soodushinnaga registreerumine peagi lõppemas!

 

Juba kuu aja pärast (13.-15. september) ootab kõiki tervisesõpru JCI Estonia tervisejuhtimise teemaline aastakonverents.

Osalemiseks on vähemalt 5 mega head põhjust:
1. Parim seltskond – aastakonverents on tähtsündmus, mis toob kokku noored juhid, liidrid, ettevõtjad ja valdkonnaeksperdid üle vabariigi. Samuti on oodata väliskülaisi lähiriikidest.
2. Professionaalne esinejaskond – sõna saavad teemakohaste teadmiste ja kogemustega isikud, kes toovad kuulajateni nii parimad praktikad kui ka isiklikud kogemused.
3. Üritus on mitmekülgne – saab uusi tarkusi (loengud, õpitoad, diskussioonid), saab seltskondlikult meelt lahutada (retro disko, gala õhtu) ja saab ka sportlikult aega veeta (bowling, jalutamine linnas jne).
4. Üritus toimub septembri keskel, mil me oleme harjunud süübima uutesse teooriatesse ja mõttelaadidesse.
5. Konverents toimub armsas ja maalilises Haapsalu kuurortlinnas.

Registreerimisega tasub kiirustada, sest kui soodushinnad kehtivad veel kuni 10. septembrini, siis vahvamad majutuskohad võivad varem otsa saada. Lisaks soovitame kaaluda osalemist oma toodete ja teenustega pausidel toimuvatel Trade Show-del – võid kindel olla, et sinu poolt pakutav saab selle kaudu nähtavamaks-tuntumaks-eelistatumaks!

Vaata lisa veebist www.jci.ee/ak2013

 

Krista Vapper
JCI Toompea 
JCI Estonia 2013 aastakonverentsi projektijuht
telefon: 566 03 697

Kommentaare ei ole: