neljapäev, 22. august 2013

JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI UUDISKIRI 22.08.2013


JCI TERVISEJUHTIMISE KONVERENTSI UUDISKIRI 22.08.2013

13.-15. septembril korraldab JCI Eesti kogukond kaunis Haapsalu kuurortlinnas tervisejuhtimise teemalise aastakonverentsi, mis toob kokku noored juhid, liidrid, ettevõtjad ja valdkonnaeksperdid üle vabariigi ja kaugemaltki. Vahva on see, et me kõik saame kokku juba napi kolme nädala pärast!
Käesolev uudiskiri annab aastakonverentsi sõpradele laiemat infot konverentsi hinnapoliitikast: mida sisaldab, miks nii kallis/soodne  ja kuidas saab konverentsile tasuta.
Sissejuhatuseks kuulutame kõigile, et soodusregistreerumise viimane päev on 06.09 ehk aega tervisesõpradega soodsamalt ühineda on veel vaid 2 nädalat!
JCI tervisejuhtimise konverents on mahukas koolitusüritus, kus esimesel päeval toimub akadeemiline tegevus (mitmesugused loengud, arutelud, praktilised töötoad jms) ajavahemikul 9:30 kuni 18:00 ning teisel päeval 9:50 kuni 16:30. Kokku peaaegu kahe tööpäeva jagu silmaringi laiendavaid üritusi.
Lisaks targemaks saamisele sisaldab programm ka lõbusaid meelahutuslikke koosviibimisi, et luua osaliste vahel avatud õhkkond ning seeläbi veelgi enam soodustada uute teadmiste ja kontaktide juurdumist. Esimese päeva lõpetab meeleolukas retro disko Haapsalu VanaKinos
Teise päeva lõpetab kirev meelelahutusprogramm. Kõigepealt toimub pidulik auhinnatseremoonia, mille raames kuulutatakse välja tiitli „Silmapaistev noor Eestlane 2013“ kolm laureaati 13 kandidaadi seast. Noorte tunnustamise järel jätkub õhtu piduliku galaõhtusöögi ja elava muusikaga – taustaks ja tantsuks musitseerib rokkansambel Scoobidoo
Veel üks viis tervisejuhtimisekonverentsist maksimaalselt kasu saada on kasutada võimalust kohapeal sooritada bioresonants diagnostikat – see on terviseseisundi hindamise meetod, mis võimaldab valutult ja mugavalt saada põhjalik ülevaade oma organismi tervislikust seisundist. Meetod põhineb terve organismi rakkude võnkesageduste mõõtmisel ja nende võrdlusel erinevate haigusseisunditele omastele võnkesagedustega, mille tulemusena leitakse probleemsed kohad kehas just seal, kust probleem alguse saab.
Eelpool kirjeldatud kirevale konverentsile järgneb rahumeelne vaba pühapäev maalilises Haapsalu kuurortlinnas. Selle päeva on korraldajad jätnud järelmuljetamiseks ja Haapsalu võlude avastamiseks uute sõprade seltsis. Samuti on võimalus näidata osavust P.Pariku nimelisel bowlinguturniiril.
  
Hinnapoliitika on konverentsil järgmine:

Pakett
Hind kuni 06.09
Hind alates 07.09
Terves kehas terve vaim
(täispakett)
105 eurot (JCI)
150 eurot (mitte JCI)
127 eurot (JCI)
185 eurot (mitte JCI)
Tarkus tarviline vara
(koolituspakett)
85 eurot
95 eurot
Pidulik laupäeva õhtu
55 eurot
70 eurot
Elämä on laiffi!
65 eurot
80 eurot
Ühe päeva pilet (va gala)
65 eurot
80 eurot
(NB! Juhul kui tasuja on juriidiline isik, lisandub käibemaks)

Täispakett sisaldab 2-päevast konverentsi programmi koos materjalide ja toitlustamisega (kahel päeval kohvipausid ja lõunasöögid), reede õhtust pidu koos tervitusjookidega, laupäeva õhtust pidulikku galat ja TOYP tseremooniat koos toitlustamise (3-käiguline õhtusöök ja turgutavad joogid) ja elava muusikaga ning rohkelt uusi teadmisi ja kontakte!
Koolituspakett sisaldab 2-päevast konverentsi programmi koos materjalide ja toitlustamisega (kahel päeval kohvipausid ja lõunasöögid), reede õhtust pidu koos tervitusjookidega ning rohkelt uusi teadmisi ja kontakte!
Pidulik laupäeva õhtu sisaldab laupäeva õhtust pidulikku galat ja TOYP tseremooniat koos toitlustamise (3-käiguline õhtusöök) ja elava muusikaga ning rohkelt uusi kontakte!
„Elämä on laiffi!“ sisaldab reede õhtust raudteejaama pidu koos tervitusjookidega, laupäeva õhtust pidulikku galat ja TOYP tseremooniat koos toitlustamise (3-käiguline õhtusöök) ja elava muusikaga ning rohkelt uusi kontakte!

Jätkuvalt kehtib JCI tervisejuhtimise konverentsil Pärnu Konverentside kampaania „Tasuta JCI Aastakonverentsile“:  osaledes Pärnu Juhtimiskonverentsil (10.-11.10) saad kingituseks võimaluse osaleda TASUTA JCI Aastakonverentsil (13.-15.09) Haapsalus. Pakkumise kasutamiseks registreeri end Pärnu Konverentside kodulehel www.konverentsid.ee, vali vastava konverentsi „suhtepakett“ või „ajapakett“ ning märgi muu info lahtrisse märksõnaks  „JCI sügis“. Soodustused Pärnu Konverentsidele jäävad seejuures kehtima. 
Rohkem infot Pärnu Konverentside pakkumise kohta saad järgmiselt kontaktisikult: Krista Vapper, JCI Aastakonverents 2013 projektijuht, tel: +372  566 03 697, e-post: kristavapper.kv@gmail.com.


Kogu info JCI tervisejuhtimise teemalisest aastakonverentsist on jätkuvalt leitav veebilehtedel www.jci.ee/ak2013 ja www.facebook.com/JciEstoniaAk2013


Kohtumiseni tervisejuhtimise radadel Haapsalus!
Krista Vapper                                                       Kuno Peek
JCI Toompea                                                           JCI Toompea
JCI Estonia 2013 aastakonverentsi projektijuht         JCI Estonia 2013 aastakonverentsi kommunikatsioonijuht
e-post: kristavapper.kv@gmail.com                          kuno.peek@gmail.com
telefon: 566 03 697                                                  55 43 210

Kommentaare ei ole: