teisipäev, 1. jaanuar 2013

Saame tuttavaks 2013.aasta kohalike kodade presidentidega!

Kertu Sepp, JCI Estonia sisekommunikatsiooni juht, eestvedamisel on kodalastel võimalus tutvuda 2013. aasta kohalike kodade presidentidega, kes on meile kõigile eeskujuks ning teejuhiks meie tegemistes Eesti Ettevõtlike Noorte Kojas.

Presidentide persoonilood kajastatakse JCI Estonia Kojakajas aadressiga http://jciestonia.blogspot.com/search/label/Persoonilugu


Kaspar Loog, JCI Estonia 
Millised on Sinu ootused seoses eelseisva Presidendiaastaga?
Ootused on kõrged. Kohalike kodade presidendid ja juhatuse tiim on juba ennast näidanud tubli ja toimekana. Kõige enam ootan, et me astume sammu lähemale sellele, et oma arvamust läbi projektide ühiskonnas teravamalt avaldada ja tõsta avalikkuse ees lauale teemasid, mis meid puudutavad.`
Persoonilugu Kaspariga on kättesaadav JCI Estonia Kojakajas siin



Triin Teekivi, JCI GoKoda
Millised on Sinu ootused ja plaanid seoses käimasoleva Presidendiaastaga?
Kõige suurem soov on, et GO Kojast kujuneks avalik  arvamusliider keskkonnaalastel teemadel.
GO Koja eesmärgiks on viia ellu vähemalt üks suurem avalikkusele suunatud projekt aastas.
Aktiivset eeskuju näitan oma kodalastele :)  ja suhtlen personaalselt kõikide liikmetega.
Särasilmse Triinu intervjuud loe edasi siit!


Minni Nool, JCI Toompea 
Oma JCI kärjäärist tooksin olulisema asjana välja selle, et panustamise toel olen aru saanud, et JCI kreedo viimane rida „inimkonna teenimine on elu parim töö“ vastab 101% tõele. Kõik projektid ja ametikandmised mida ette võtame, teenivad mingite huvigruppide ehk inimkonna osade huve. Mina olen vahend, mis teenib inimkonna huve. Minu kasu on siin õpitud ja kogetud meetoodika, juhtimisvõtted, emotsioonid, mille võtan siit kaasa ja pööran võiduks oma töö ja pere juures. Nii et peale presidendi aastat kindlasti jätkan JCI kogukonnas teenimist ja enda arendamist.

Persoonilugu: Toompea koja president Minni, kes on JCI avarustes mõistnud, et inimkonna teenimine on tõepoolest elu parim töö! saab edasi lugeda siit!

Ingrid Hunt, JCI Tartu
Millised on Sinu ootused ja plaanid seoses käimasoleva Presidendiaastaga?Minu soov on kojas rohkem tähelepanu suunata ettevõtluse teemale ning sellest tulenevalt on meil juba toimunud mitmeid huvitavaid ettevõtete külastusi. Heategevuse valdkonnas on soov  teha koostööd SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga, mille eesmärk on lähedane JCI heategevuse suundadega.
Iga kuu saame tuttavaks uue presidendiga! Uute kohtumisteni ja juulikuu ootel!
Mitmekülgse, armsa ning väga targa Ingridiga täispikka intervjuud saab lugeda siit!


Anu Vunk, JCI Tallinn
Millised on Sinu ootused ja plaanid seoses käimasoleva Presidendiaastaga?Tuleb tunnistada, et ootused on juba täitunud – projektimeeskonnad ja -juhid on iseseisvad, koda kasvab jõudsalt ja õhkkond on positiivne ning hästi teineteist toetav. Tulemas on veel Presidendiball, Ettevõtlusnädal ja Aasta Konverents, kus loodame jälle olla suurima delegatsiooniga väljas ning nautida JCI inimesi ja tegemisi.
Supernaise Anuga üles täheldatud täispikka intervjuud saab lugeda siit!


Age Antsu, JCI eKODA
Millised on Sinu ootused ja plaanid seoses käimasoleva Presidendiaastaga?
Minu kõige suurem väjakutseks on hoida seda levelit- mis on aastatega ette pandud. Ja see level on kõrge! Rahulolu küsitlustest on selgelt välja joonistunud, et e-koja liikmed on oma kojaga 100% rahul ja minu eesmärk on, et minu aastal see ei langeks 99% peale :)
Särtsakaja silmapaistva Age poolt antudintevjuud saab lugeda siit!



Martin Raud, JCI Viljandimaa
Milline on Sinu KÕIGE eredam mälestus JCI aegadest ning mis teeb selle mälestuse eriliseks?
Raske on tuua välja kõige eredamat momenti, kuid mõeldes tagasi meenuvad kindlasti pidulikud sündmused ja auhinnavõidud ning tunnustused. Samuti on hästi meeles suured väliskonverentsid aga loomulikult ka Presidendiks saamine ja selles ametis olek.
Martiniga saab tuttavaks läbi persooniloo jagatud intervjuu siin!


Maario Laas, JCI Haapsalu
Milline on Sinu KÕIGE eredam mälestus JCI aegadest ning mis teeb selle mälestuse eriliseks?
Minu kõige eredam mälestus kojast see, et minu mälestus kojast on ere. Ja see on tänu siin minuga koos olnud inimestele. Sellest 10-st aastast, mis ma olen  kojas olnud, võiks kirjutada terve raamatu ja ma olen kindel, et see ei oleks kellelegi igav lugeda. Ma olen tänaseni kindel, et koda on koht, kus inimese isiklik minut muutub peaaegu olematuks ja see teeb elust suure sündmuse. Aga seda ainult siis, kui sa seda ise soovid.
Persoonilugu Maariost saad edasi lugeda siit!


Ivar Veskioja, JCI Business Tallinn
Milline on Sinu KÕIGE eredam mälestus JCI aegadest ning mis teeb selle mälestuse eriliseks?
Üsna meeldejääv oli JCI Nordic Academy 2012 lõpuõhtul Eesti osalejatega koos lavale minek oma riigi ja kultuuri tutvustamiseks. Väike eneseirooniliste sketšide assortii sai lätlaste ja leedukate marulise toetuse osaluseks ning elab tänaseni oma elu internetis. Eriliseks tegi selle publik, kaduma läinud näitleja ja lavastaja minus sai ärkvele raputatud. Esimene maailmakongress Osakas oli samuti unustamatu. Eesti delegatsioon oli vaimustavalt mitmekülgne ja kokkuhoidev, laulsime hääled kähedaks karaokes. Suurürituse melule ja Jaapani kultuurilistele eripäradele lisaks oli üks tippsündmustest laserite sähvides toimunud „Global Village“ õhtu eri rasside ja rahvuste rõõmsalt sumiseva mesilassülemina.
Persoonilugu Ivarist on kättesaadav siit!


Rainer Olgo, JCI Toomemäe
Milline on Sinu KÕIGE eredam mälestus JCI aegadest ning mis teeb selle mälestuse eriliseks?

Mälestusi eredaid on väga palju. Kõige elumuutvam kogemus minu jaoks aga oli 2012 aasta Euroopa Akadeemia - seal sai inimestevaheline koostöö minu jaoks uue tähenduse. Iga Eestis toimunud konverents on samuti ere olnud - viimane mälestus oli Tervisekonverents Haapsalus. Ja palju eredaid mälestusi on ka kõiksugu Toomemäe üritustest.
Kõik need mäelestused teevad eriliseks erilised inimesed - JCI-s on neid palju - väga palju.
Terviklik intervjuu Raineriga leidub siin!




Kommentaare ei ole: