esmaspäev, 28. september 2009

JCI Estonia Aastakonverents 25-26.09.2009

JCI Estonia Aastakonverents 2009 on nüüd möödas, kuid emotsioonid on ikka veel üleval, seepärast soovin neid ka Sinuga jagada :-)

Päris kõikidele koolitustele ja üritustele ma ise ei jõudund, kuid sealt kuhu jõudsin, on eredalt on meeles sellised hetked:

Ilmar Pralla EAS-st, tõi välja üsna huvitavaid perspektiive ja lahendusi, millega Eesti ettevõtted siin ja mujal maailmas laineid löövad. Seega andis üsna palju mõtlemisainet- on meil praegu siis MaSu ja finantskriisi aasta või siiski Innovatsiooniaasta?

Projekt EstCube-1: Dots. Mart Noorma emotsionaalne esitlus Eesti esimesest tudengisateliidist ja ambitsioonidest ehitada tulevikus maailma kiireim kosmoselaev ning võimalusest et kunagi kaugel tulevikus on kogu maailma raha eestlaste taskus :-)

Marju, Heidi ja Signe super töö, esitamaks meie koda 2010 a. JCI Estonia Aastakonverentsi korraldajaks. Mis päädis Marju hingemineva esitlusega laupäevasel üldkogul, mille tulemusena langeski valik meie kasuks! Juhuu!!
Nüüd siis algab suur töö. Projektijuhid on Marju ja Heidi ning esimesed mõttedki (mis ja kus) on juba tekkinud...

Marju tegi laupäeval ka tagasiside koolitust, kuhu ma ise küll ei jõudund, kui teistelt kuuldud muljete põhjal oli tegu sisuka ja huvitava koolitusega!

Tundus, et laupäev oli üldse "meie koja päev" :-) Õhtul toimunud TOYP Galal tehti teatavaks selle aasta TOYP laureaadid:
dirigent Mihkel Kütson-esitas JCI Toompea!!;
sumomaadleja Baruto- JCI Rakvere;
ettevõtja Sten Tammkivi- E-Koda.

TOYP-le järgneval galaõhtu auhinnasadu aga jätkus. Meie koja korraldatud ja esitatud JCI Estonia Suvepäevad 2009 auhinnati selle aasta JCI Estonia Parimaks Projektiks! Tänusõnad siinkohal veelkord projektijuht Piretile kes seda vedas ja ka Kairile, kes auhinna-albumi valmis kirjutas!

Muidugi ei saa mainimatta jätta E-Kojalikku vahvat Klaabu Kosmosepidu reede õhtul ja pidulikku galat ja after party't laupäeval!

Galal esines Mari-Liis Põldar (meie Siiri tütar), kes on alles 16 aastane, kuid tema laulud ja sügav hääl läksid hinge kindlasti kõigile.


Aitähh E-kojale suurepärase konverentsi eest ja jõudu meile järgmisel aastal veel paremini teha!


Muljetas Ando
ps. mul on jätkuvalt hea meel olla Toompea koja president!

:-)

Kommentaare ei ole: