kolmapäev, 19. märts 2008

15 Märtsil toimus Raplas järjekordne JCI Estonia Kevadkonverents- mis sealt meelde jäi?

Laupäeva hommikul peale kella üheksat hakkas Rapla Maavalitsuse ukse taha tekkima väike saba- usinad JCI-kad lootsid varem sisse saada, kuid uksed avati täpselt kell 9.15. Põhjus ilmnes peagi- nimelt oli selleks kellaajaks end valmis seadnud kohalik rokkbänd, kelle muusika saatel konverentsile regamine toimus :-)

Esimeseks esinejaks oli noor luuletaja Kristiina Ehin, kes esitas enda loomingut vaheldumisi nii inglise kui eesti keeles. Järgnes Mare Kõiva loeng sõna jõust.

Edasi läks asi pingelisemaks, kuna samale ajale oli planeeritud neli erinevat koolitust-koosolekut: „Business Network Event“, Üldkogu, Philippe Carrera loeng „Self Knowledge“ ning Indrek Arula fotokoolitus. Kuna fotokoolitusel olid modellideks Rapla 2008 a. missikandidaadid, valis allakirjutanu just selle varjandi :-) Üsna pea aga selgus, et koolitus oli mõeldud veidi professionaalsematele fotograafidele, kelle kaamerad võimaldavad sättida eraldi nii ava, säriaega kui ka muid parameetreid.... see aga ei seganud pildistamist „seebikaameraga“. Mõnus oli modellidele juhiseid anda ja panna nad tegema seda mida tahtsid! :-)



Pärast lõunat esines Kimmo Toivakka, teemal „Leadership Communication“. See esinemine oli väärt nii vaatamist kui kuulamist, kuna lektor elas esitavasse materjali väga emotsionaalselt sisse ning oli näha, et saalisviibijad lausa „õgisid“ iga tema fraasi ja liigutust. Ka järgmine esineja, Indrek Pertelson, läks rahvale hästi peale. Indrek rääkis vanadest aasia kultuuridest ning andis mõningaid juhiseid elus toimetulekuks.



Kevadkonverentsi peo teema oli „Kõik on uus“... esialgu võttis see veidi õlgu kehitama, kuid hakkama sai. Tuli lihtsalt riputada vastavad sildid („Uus särk“, „Uued püksid“ jne) oma riiete külge ning asi toimis! Auhinnagalal sai meie Kadi tiitli- JCI Estonia Parim Asepresident 2007. See tegi kohalviibivate Toompea kodalaste meele heaks veel järgmisel päevalgi :-)
Lisaks esitasime Toompea poolt auhinnaalumid meie vahvate kodalaste suunal: Noorliige - Jimmy Karp ja President - Rain Piiri.



Veel toimus peol Rapla missikandidaatide riietumisvõistlus- nimelt pidi iga koda riietama ühe missi oma nägemuse järgi ning esitama selle kohta ka vastava selgituse. Hilisõhtul promos JCI Paide oma korraldatavaid JCI Estonia suvepäevi ning kodade vahel loositi välja teemad. JCI toompea esindab siis seekord Mõdulasi :-) Loomulikult oli laval ka ansambel, seekord Hakuna Matata, kelle rütmide taustal jätkus pidu hilise ööni ning kui ansambel lõpuks pillid kotti pani, jätkas diskor veel varase hommikuni.

Järgmisel hommikul toimus tradistiooniline Peeter Pariku nimeline Bowlinguturniir. Kus JCI Toompea võistkond saavutas auväärse III koha. Tänud siin Peetrile ja Railile :-) Peeter oli ka selle turniiri parim meesvõistleja!


Oli tore kevadkonverents. Aitähh JCI Rapla!

Kommentaare ei ole: