laupäev, 17. oktoober 2015

Auhinnaalbum:JCI Estonia Parim Kodade Rahvusvahelise Koostöö Projekt 2015 nominent Twinning is Winning

AUHINNA ALBUM
A 6 JCI Estonia Parim Kodade Rahvusvahelise Koostöö Projekt 2015
Nominent:  JCI Toompea sõpruskodade ühendamine „Twinning is winning“
Esitaja: JCI Toompea

Tunnustus väljapaistva rahvusvahelise projekti või programmi läbiviimise ja/või lõpetamise eest auhinna aasta jooksul.

Projekti eesmärk, suunitlus
Projekti eesmärk oli JCI Toompea koja sõpruskodade liikmetele, kes olid tulnud Nordic konverentsile, pakkuda parimat külalislahkust, inimesi paremini tundma õppida ning näidata ka oma koja liikmetele JCI rahvuvahelise võrgustiku suurust ning võimalusi . Ühtlasi soovisime kutsuda kõiki sõpru järgmisel aastal toimuvale JCI Toompea 25 juubeliüritusele.

Planeerimine ja läbiviimine
Planeerimisel võtsime aluseks mõtteviisi: Twinning is winning, mis sai ka projekti nimeks. Alustuseks sai loodud Twinning Nordicul töögrupp, kuhu kuulusid: projektijuht VP International Agnes Leemet ning kaaspiloodid: Simoona Hion, Sandra Hion, Anna-Mari Oomer ning Salome Virkus.

Lisaks kaasati juba projekti planeerimise käigus sõpruskodade: JCI Mariehamn, JCI Toomemäe; JCI Warsaw; JCI Stockholm ja JCI Kotka esindajad, kes lokaalselt hakkaks info liikumise eest vastutama. Iga kojaga võeti personaalselt ühendust jagades infot ürituse detailide kohta ning ühtlasi loodi ka Facebooki üritus „Twinning is winning“, mida jagasime kõikide sõpruskodade Facebooki lehtedel. Koheselt oli jõudnud postitus üle 300 inimeseni ning oli saanud palju laike. Rahvusvahelised külalised jagasid ürituse lehe kaudu meile idee eest rohkelt kiidusõnu. Mestimisüritus toimus kahes etapis.

21. augustil kutsusime kõik külalised restorani Basiilik nautima ühist lõunast supisöömist. Et kõik külalised koha üles leiaks saatsime Viru hotelli ette Päikese, kes kõik kogunenud rõõmsalt kohtumispaika juhatas.
Lõunasöögil jagasime külalistele ka väikesed meened, millega kutsusime külalisi eelseisval aastal toimuvale JCI Toompea 25 juubelile. Meeneteks oli sponsorite abiga tellitud kaabud, kuhu peale lasime panna JCI Toompea värviga kollase lindi, millel seisis sõnum: coming soon JCI Toompea 25 save the date.

Järgmisel päeval, 22. augustil toimus Kaubandus- ja Tööstuskoja sisehoovis JCI Toompea presidendi vastuvõtt. Eesmärk oli külalised viia Toompeale, kohta, kus meie koda alguse sai. Kogunemine toimus 1 tund enne ametlikku Nordic in Wonderland pidu. Külalised juhatati Viru hotelli eest personaalselt kohale ning palju panustati interjööri loomisesse: sissekäigule pandi küünlad, lilledega kaunistati sisehoov, üleval olid juhatavad sildid, baaris serveeriti kokteile ja pakuti shampust, lauad olid kaetud kodalaste endi poolt tehtud soolaste ja magusate küpsetistega.  

Väärtuslikkus rahvusvahelisest koostööst. Väärtuslikkus kodadele ja liikmetele.
Meie sõpruskodade ühendamise üritus „Twinning is Winning“ kogus kuulsust ning nii meie Eesti kodade sees kui ka väljapool. Meie näitel kutsuti üles teisi Eesti kodasid, võtma eeskuju. Tundisme ääretult suurt uhkust nii suure tähelepanu eest. Mõlemale üritusele kogunes kokku ca 40 inimest, kelle seas oli ka auväärt maailmakoja president Ismail Haznedar, JCI Rootsi rahvuspresident, JCI Norra rahvuspresident, JCI Eesti rahvuspresident, kohalike kodade presidendid, senaatorid, liikmed ja huvilised. Ürituse raames oli võimalik tutvuda uute inimestega, muljetada konverentsi teemal kui ka lahata maailma probleeme. Tehti juttu võimalikest ühisprojektidest ning üksteise külastamise võimalustest. Tänu Toompea koja algatusele on sidemed sõpruskodadega tugevamad kui varem ning palju lennukaid ideid tulevikuks. Ka tagant järgi saime palju positiivset tagasisidet vahva ürituse korraldamise eest.


JCI Toompea 2015

Kommentaare ei ole: