laupäev, 14. märts 2015

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2014 nominent Piia Porr

 

AUHINNA ALBUM
B5 JCI Estonia Aasta Liige
Nominent: Piia Porr
Esitaja:     JCI Toompea

Toetus oma kojale/JCI Estoniale
Piia Porr on JCI Toompea liige alates 2011 aastast. Piia on aktiivne ning algatab pidevalt huvitavaid ühiseid ettevõtmisi mida kojarahvaga üheskoos teha. Eriliseks südameasjaks on Piia võtnud tervisliku ja sportliku eluviisi edendamise. Piia eestvedamisel toimub nii koja tasandil kui ka laiemalt kogu JCI-s palju sportlikke või lihtsalt lõbusaid üritusi, millega üheskoos oma aega sisustada. Lisaks lennukatele ideedele, oma aja panustamisele koja heaks ja paljude vabaaja veetmise võimaluste pakkumisele on toetanud Piia JCI-d ka materiaalselt. Nimelt toetas Piia JCI Estonia 2015 matrikli trükkimist rahaliselt. Samuti on Piia ettevõte Office Expert OÜ JCI Estonia ametlik partner. Piia kuulub ka 2015 aasta juhatusse Spordi direktorina.


Projektid
Piia on Toompea koja suurima projekti KoosKooli algataja. Projekt „Koos Kooli“ elab ja kasvab iga aastaselt edasi olles aidanud mitme aasta jooksul nüüdseks juba ligi tuhandet esimesse klassi minevat last. 2014 aastal jagati koolitkottide asemel vähekindlustatud lastele spordiajalanõusid, et sügisel kooliminnes oleks olemas trennijalanõud või vahetusjalanõud.

Ka korraldab Piia JCI 100 raames 2015 aasta suvel toimuvat ratta teatesõitu. Selle projekti raames sõidetakse ratastega läbi kõik Eesti linnad, kus asub JCI koda ning igas linnas antakse teatepulk üle järgmisele kojale. See austusavaldus JCI-le ning põnev ja sportlik ettevõtmine, milles saavad kampa lüüa kõik kojad üle Eesti. Kaalumisel on ka idee projekt rahvusvahelisele tasandile viia.

Toetus JCI avalikule mainele
Läbi Koos Kooli projekti on saanud suurt tunnustust ka JCI Estonia. Projekti kohta on Eesti lehtedes avaldatud mitmeid artikleid ning projekti kajastati ka televisioonis. Läbi üle-eestilise rattamatka kõikidesse Eesti kodadesse saame samuti tutvustada JCI Estoniat kui ühtset organisatsiooni, kes peab lugu tervisespordist ning viib selle eeskuju näol rahvani.

Juurdekasv kojas
Piia on särav ja külalislahke. Tänu Piiast  kiirgavale soojusele ja tema tegemistele on Toompea kotta juurde tulnud palju uusi huvilisi ning liikmeid, keda võib näha juba uutes projektides kaasa löömas kui ka 2015 aasta juhatuses.
Tunnustus
JCI Toompea on tunnustanud Piia Porri juba varasemalt  2012. aastal kui Aasta parimat liiget. Lisaks on  tunnustust saanud ka  tema loodud projekt „KoosKooli“, mis valiti JCI Toompea Parimaks Projektiks 2012 ning ka JCI Estonia parimaks pojektiks. Lisaks pälvis see tunnustuse Euroopa Konverentsil parima projekti auhinnakategoorias.

Piia on ise öelnud, et teda huvitavad valdkonnad, milles ta saab olla teistele kasulik. Piia on väga kõrge sotsiaalse vastutustundega inimene ning me usume, et JCI ongi just see koht, kus Piia saab end rakendada ning nii endale kui ka teistele suuremat rõõmu valmistada.

Piia on kui üks suur süda - ei ole teist suurema ja lahkema südamega kui tema. Ta võib vabalt endalt kõik ära anda, ainult selleks, et hädasolija saaks abi. Ta on väga hoolitsev oma pere ja lähedaste suhtes. Temast õhkub soojust ja sõbralikkust, tema juures on hea olla. Seltskonnas on Piia tore kaaslane, sest  tal on väga hea huumorisoon ja Piiaga juba igav ei hakka. Nalja saab alati ja palju! Samas võib ta olla ka väga otsekohene ja konkreetne. Ta innustab teisi tegutsema, olles ka ise alati aktiivne ja haarab vajadusel ohjad. Piia on väga terava mõistusega särav isiksus.

JCI Toompea esitab JCI Eesti Aasta Liikmeks 2015 Piia Porri, sest usume, et just tema on see inimene, kes peaks selle tunnustuse osaliseks saama.
Edu Piiale!


 JCI Toompea

Kommentaare ei ole: