laupäev, 24. mai 2014

Näkimadalad Rohuneemel ehk JCI Toompea 23!



Toompea Ettevõtlike Noorte Koda tähistas oma seekordset tähtpäeva meremeeste stiilis aarete jahi ja korraliku peoga. Ilm oli suvine, meeleolu ülev ja kokku sai parim seltskond.


Sünnipäev algas maasikate, vahuveini ja tervituskõnega JCI Toompea presidendilt. Stiilile vastavalt olime tähtsaks päevaks valinud Rohuneeme tipus asuva Kapteni maja.




Kui tervituskõne peetud ja klaasid kokku löödud, komplekteerisime meeskonnad ning võtsime ette kaatrisõidu Aegnale. Saarel maabunud kodalased osalesid viktoriinis, mille õigetest vastustest selgus kaardil olev sihtkoht. Kompassi ja kaardiga tuli leida üles piraatide aare :-) Leid pakkus rõõmu nii täiskasvanutele kui lastele. Tänud Joonasele vahva seikluse eest.



Meremeeste elu tähendab ikka heade kalatoitude tegemist – õppisime valmistama tuulehaugi, koha, lesta, räime ja mudilat.



JCI Toompea auliige Raul Tõniste (Kark) oli loonud igati kaasaegse mängu, mis pani tõsiselt proovile üksteise mõistmise. Kiire ja ladusa tiimitöö aluseks on hea kommunikatsioon ning selged juhtnöörid. Hilisel õhtutunnil saime tunda, et see pole sugugi lihtne – no proovige seljad vastamisi anda paarilisele konstruktsioonijoonist näitamata edasi lego klotsidest loodud eseme kirjeldust, mille alusel mängupartner peaks looma identse mudeli. See on paras ja igati huvitav väljakutse :)



JCI Toompea liikmeskond tänab meid õnnitlema tulnud ja peol osalenud JCI Tallinna ja JCI Toomemäe liikmeid ning kõiki elektroonilisel viisil tervituse saatjaid.

Väga hea projektijuhtimise eest täname tandemit Vivika ja Ando. Aardejahi eest Joonas Vaabelit ja põneva mänguõhtu eest Raul Tõnistet.

Lõbusast päevast sai tehtud üle 200 foto.


Oli väga mõnus pidu. Igati meie stiilis.
Palju õnne, JCI Toompea!

Kaido

Kommentaare ei ole: