esmaspäev, 14. oktoober 2013

JCI Aastakonverentsi meeskond tänab JCI liikmeskonda panustamise eest!


2013.aasta Presidendid Aastakonverentsil
Septembris toimus Haapsalus tervisejuhtimise teemaline JCI aastakonverents 2013. Korraldajateks olid JCI Toompea ja JCI Haapsalu, kes tänavad teisi JCI Eesti kogukonna liikmeid aktiivse kaasalöömise eest nii ürituse planeerimisel kui läbiviimisel:
Aitäh eKojale, kelle mõnusad liikmed aitasid leida võimalusi, kuidas tarmukaid esinejaid lavale saada läbi sponsortehingute.

Aitäh GoKojale, kelle vahvad liikmed teostasid nii rinnamärgid/paberid-pliiatsid konverentsil osalejatele kui tagasid mõnusa õhtujuhtimise ja aitasid programmi sisulise poole kokku panekul.
Aitäh Rakvere kojale, kelle liikmeskond panustab tervisesse ning kellede toetusel sai JCI Toompea kinnitust ja julget pealehakkamist terviseteemalise konvernetsi korraldamisele koostöös Haapsalu kojaga
.
Aitäh Rapla kojale, kelle mõnus seltskond seisis hea projekti sponsorlustehingu eest Alexelaga!
Aitäh Tallinna kojale, kelle vahvad liikmed müttasid AK2013 meeskonnas nii finantside kui ka turunduse (s.h Facebook) suunal!
Aitäh Tartu kojale, kes tõi P.Pariku bowlingturnii AK2013 üritusele ja pakkus konverentsile head tasakaalu läbi pühapäevase spordiharrastuse!
Aitäh Toomemäe kojale, kelle rohke osavõtt nii saalis kuulajatena kui esinejate rividesse jõudmisel oli armas ja ikka edasi teemal "Porgand taskus!"
Aitäh JCI Viljandimaale, kes aitas kaasa mõelda sponsorite ja esinejate suunal ning hoolitses selle eest, et A le Coqi toetuskraam Haapsallu jõuaks!
Aitäh Business Tallinnale, kes aitas kaasa mõelda logistika teemadel ja kelle hoogne pealehakkamine ehmatas heas mõttes  LTKH kollektiivi, et ongi olemas inimesed, kes tulevad - tahavad-panustavad Minu Tervis projektis ning jagavad ausalt tagasisidet ja on nõus oma andmeid avalikkusega jagama!

rõõmuga ,uude, 2014. aastasse!
Aitäh teille, vahvad 2013.a kodade presidendid, et võtsite kaasa oma koja mõnusad liikmed-huvilised-kandidaadid-senaatorid-sõbrad ning tegite JCI AK2013st meeleoluka ning värvika ja lõbusa ja muheda JCI nädalavahetuse imelises Haapsalu linnakeses!

Kommentaare ei ole: